Reacţia primei soţii a lui Crişan, după ce el a zis că regretă că a întâlnit-o


    Catalin Crisan şi Lucia Bubulac
Catalin Crisan şi Lucia Bubulac

Au fost împreună 20 de ani şi au doi copii, dar Cătălin Crişan nu mai ţine la clipele frumoase petrecute împreună. Cântăreţul a declarat recent că cel mai mare regret al său e că a întâlnit-o pe Lucia Bubulac, prima sa nevastă.

Femeia nu s-a arătat deloc deranjată de spusele lui Cătălin. Într-un interviu acordat emisiunii "Star Matinal", Lucia a spus că a suferit, dar a luat-o ca pe o provocare, iar acum nu o să îşi schimbe părere despre fostul soţ. Ea nu va regreta niciodată aceea perioadă sau lucruri pe care le-a făcut în viaţă, pentru că totul are un motiv din punctul de vedere al Luciei.

"Nu m-a deranjat ce a spus. Părerea mea despre el rămâne aceeaşi. Nu am de unde să ştiu ce este în mintea lui. Fiecare trebuie să fie responsabil de ceea ce spune, bănuiesc că are motivele lui. Am suferit, dar am luat-o ca pe o motivare a vieţii. Copiii mei m-au ajutat să merg mai departe. Nu regret ce s-a întâmplat în viaţa mea, am considetrat că au avut o anumită motivare. Trebuie să-ţi găseşti echilibrul. Copiii mei cresc singuri, nu trebuie ajutaţi. Nu voi încerca să răspund în numele copiilor mei, care sunt suficient de inteligenţi. Am respectat foarte mult meseria pe care a avut-o. Şi dacă avea altă meserie, la fel de mult l-aş fi respectat. cred că am dovedit ceva prin longevitate. Bineînţeles că l-am iubit. Am stat 20 de ani împreună. Era normal să-şi refacă viaţa. Păcat că şi-a refăcut-o doar pentru trei ani", a spus prima soţie a lui Cătălin Crişan.

Lucia şi Cătălin Crişan (46 de ani) au fost căsătoriţi timp de 14 ani, iar în 2009 au divorţat. După doar doi ani, artistul s-a recăsătorit cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupşa (36 ani), la sfârşitul anului 2010, când au făcut cununia civilă. Nunta lor a avut loc în vara anului 2011. În decembrie 2012, Alina l-a făcut din nou tată pe artist, aducând pe lume o fetiţă, Lara Maria. Interpretul mai are doi copii din mariajul cu Lucia, Daria (14 ani) şi Raris (10 ani). Relaţia cantautorului cu cei doi copii ai săi mai mari s-a răcit, după ce s-a recăsătorit cu medicul dermatolog. În timp ce Lucia Bubulac l-a acuzat că a uitat de cei doi copii ai lor, Cătălin Crişan s-a plâns că aceştia nu l-au sunat să-l felicite când a devenit iar tată. 

Surse au declarat pentru Click! că artistul a divorţat din nou tot pentru o femeie: el se iubea, în 2009, nu doar cu Lucia şi cu Alina, ci şi cu Laura, o amică de-a lui.

Impresionată de drama prin care trece acum fosta ei rivală, prima soţie, Lucia Bubulac, rupe tăcerea şi confirmă această poveste, în exclusivitate pentru Click!

„Cu această Laura, fostul meu soţ era mai combinat decât cu Alina. Au fost împreună în vacanţă în Grecia. Vorbea cu ea la telefon de-acasă. Ţin minte că, într-o seară, el era jos, în curte, iar eu învăţam pentru un examen în camera de la etaj. Atât de tare vorbea, încât îl auzeau şi vecinii. Eram certaţi pe-atunci, aşa că nu i-am zis nimic. Cred că această fată era o cunoştinţă mai veche, pentru că îi tot spunea «Hai măi, ne cunoaştem de-atâţia ani»”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Lucia Bubulac.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
catalin florin olar jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
image
image
image
image
image
image
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png