Reacția sfâșietoare a lui Dinu Maxer la aflarea veștii că fetița lui Mihai Onilă a murit

Ultima actualizare:

    Trupa Axxa făcea furori la începutul anilor 2000
Trupa Axxa făcea furori la începutul anilor 2000

Mihai Onilă (45 de ani), fost component al trupei AXXA, trece prin cele mai grele momente din viață. Ioana Emily Hope, fetița lui de doar 10 ani, pe care și-a dorit-o din toată inima, a murit în noaptea de miercuri spre joi, 24 noiembrie. Micuța firavă s-a luptat cu o boală în fața căreia nu a avut nicio șansă.

Deși Mihai Onilă s-a mutat în urmă cu ceva timp în Belgia, Dinu Maxer, fostul lui coleg de trupă, nu l-a uitat. Mai mult, a și cunoscut-o pe fetița de care Mihai era atât de mândru. A fost într-adevăr șocat și întristat peste măsură de vestea care a căzut ca un trăsnet.

Cântărețul a stat de vorbă cu Click! și a spus câteva cuvinte, pe care cu greu le-a putut pune în două-trei fraze: "”Tot îmi e greu să cred și mor aici că nu pot lua legătura cu el în Belgia. Cât și-a dorit acest copil și cât de mult a iubit-o pe frumoasa lui! Pe care și noi am cunoscut-o. Era un copil plin de viață”.

Tragica veste a fost făcută publică pe pagina de Facebook a fratelui artistului, Gabi. Micuța Hope (Speranță în limba engleză n.r.) a fost lovită de o afecțiune care nu și-a găsit sub niciun chip tratamentul.

“Ieri, la ora 3.00, ne-a părăsit un înger în vârstă de 10 ani. Numele ei era Ioana Emily Hope, mepoțica mea, fiica fratelui meu Mihai. A avut o tumoare pe creier netratabilă… Pentru cine are legătură cu el, îl cunoaște personal sau nu, acum are cea mai mare nevoie de oameni care ar putea să facă o mică diferență. Drum bun, sufletul meu de îngeraș”, a fost mesajul scris de Gabi Onilă pe rețeaua socială.


    Familia lui Mihai OnilăFoto: arhivă personală
Familia lui Mihai OnilăFoto: arhivă personală
image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png