Reacţia Valentinei Pelinel după ce un copil cu autism nu a fost lăsat să meargă într-o excursie

20 octombrie 2016
simeon stalpnicul png
Valentina Pelinel îi dedică tot timpul ei bebeluşului Foto: Facebook

De când a născut, Valentina Pelinel a început să se retragă uşor-uşor din viaţa publică, aşa cum a promis de când era însărcinată. Deşi la scurt timp după ce l-a adus pe lume pe băieţelul ei, Milan Cristian, a ieşit la un eveniment monden afişând o siluetă de zile mari, la aproape cinci luni de la fericitul moment fostul fotomodel îi dedică exclusiv timpul fiului ei şi a devenit extrem de scumpă la vedere.

Valentina Pelinel este o mămică ocupată până peste cap cu bebeluşul ei, dar în acelaşi timp rămâne conectată la problemele sociale. Fostul fotomodel a fost impresionat  de cazul copilulul marginalizat la şcoală pentru că suferă de autism şi a reacţionat pe reţeaua de socializare. Miercuri (19 octombrie) a circulat un mediul online acest mesaj, care nu a lăsat-o indiferentă nici pe Valentina.    

"În lumina evenimentelor recente cu privire la excluderea unui copil cu autism de la participarea într-o excursie şcolară, simt dorinţa de a scrie acest lucru. Sunt copii pe care nimeni nu-i invită la zilele de naştere, de exemplu. Există copii cu nevoi speciale, care doresc să aparţină unei echipe sportive, dar nu sunt selectaţi, deoarece este mai important câştigul decât omenia. Copiii cu nevoi speciale nu sunt rari sau neobişnuiţi. Ei doresc doar ceea ce vor toţi ceilalţi: să fie acceptaţi!!!", suna mesajul care a fost distribuit de sute de persoane. 

Vedeta a fost şi ea una dintre persoanele care au preluat mesajul şi a adus completări explicând că nu este de acord cu atitudinea celor care îi marginalizează pe copiii cu probleme. 

"Este nevoie de schimbare în mentalitatea noastră, aşa că am preluat acest mesaj de la un prieten şi îl distribui cu responsabilitate şi motivaţie. Poate astfel ne mai îmbunăm şi noi, poate părinţii cu copii sănătoşi se trezesc şi nu-şi mai învaţă copiii să respingă alţi copii cu probleme", a scris Valentina Pelinel pe pagina ei de facebook.

Vedeta a devenit mămică la 8 iunie 2016 şi a adus pe lume prin cezariană un băeieţel de nota zece, pe nume Milan Cristian.  

Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
florin calinescu png
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
MicrosoftTeams image (12) png
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg