Reacţie adorabilă a Laviniei Pârva: se compară cu ursuleţul Bamse

lavinia parva 2 0 jpeg
Lavinia, înainte de a naște, la mijlocul lunii maiFoto: Mihai Ionescu

Lavinia Pârva, însărcinată în luna a opta, are umor și autorionie din plin. Soția lui Ștefan Bănică nu-și face griji din cauza faptului că sarcina i-a transformat silueta, ba chiar a găsit o comparație delicioasă: "Cineva se va amuză copios, peste câțiva ani văzându-și mămica în postura Mamei Bamse".

Fotoreporterii Click! au surprins recent imagini noi cu Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică. Solista nu mai are mult de așteptat până când își va strânge în brațe băiețelul, iar ultima luna de sarcina și-a pus amprenta asupra ei. Așa cum pățesc cele mai multe gravide, se pare că și Lavinia se confruntă cu retenția de apă, numită și edem, de aici și transformarea uluitoare de care are parte și care se vede în imagini.

image
Lavinia s-a comparat cu mama Bamse pe Instagram

Asumată și bazându-se pe autoironie, calitate destul de rară în showbiz, Lavinia a publicat în această seară pe Facebook o imagine și un text care au strânit zâmbete și aprecieri: "Cucu-cucu, mai e cineva la lucru? Eu sunt fericită să parcurg puținul care a mai rămas de parcurs din frumosul drum ce mi-a fost dat. Între timp, mă ocup să umplu memoria telefonului cu zeci de poze care ne vor rămâne o amintire haioasă. Cineva se va amuză copios, peste câțiva ani văzându-și mămică în postura Mamei Bamse", a scris Lavinia. În dreptul mesajului, artista a folosit și o poză în care apare un ursuleț, făcând trimitere la adorabilul personaj din desenele animate suedeze, Bamse.

Bamse, unul dintre cele mai populare desene animate din Suedia

image
Ursuletul Bamse are origini suedeze

"Bamse, cel mai puternic urs din lume" este unul dintre cele mai populare desene animate din Suedia şi a fost prima oară publicat în 1966, sub forma unor benzi desenate într-un ziar. În acelaşi an a fost ecranizat. Din 1973, are propia revistă, iar până în 1990, creatorul lui, Rune Andreasson, a fost cel care s-a ocupat de benzi. Desenul e atât de popular în Suedia, încât există şi un parc tematic, Lumea lui Bamse (Bamses Varld), care s-a deschis în 1998. 

Lavinia Pârva va naşte luna viitoare

Se află pe ultima sută de metri cu sarcina şi este destul de activă. Lavinia Pârva (34 de ani) urmează să nască la începutul lunii iunie un băieţel, dar nu a apelat la ajutoare sau şoferi, aşa cum fac alte vedete. Artista preferă să se descurce singură, deşi sarcina avansată nu o mai lasă să se mişte cu uşurinţă. Fotoreporterii Click! au surprins cele mai recente poze cu graviduţa lui Bănică.

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub casă stela popescu png
anxietate
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Laura Cosoi jpg
Regina Elisabeta jubileu
operaresidence2 jpg
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel