Reacție incredibilă a lui Brigitte după imaginile în care ia bătaie de la Pastramă: "Ce, oamenii nu se mai ceartă?!"

Ultima actualizare:

    Soții Pastramă, pe vremea când erau tandri la șaormeriefoto: Mihai Ionescu
Soții Pastramă, pe vremea când erau tandri la șaormeriefoto: Mihai Ionescu

Imaginile cu Brigitte în timp ce este bruscată de soțul ei într-o încăpere a shaormeriei au făcut înconjurul internetului. Bruneta este apucată de ceafă și smucită. În timp ce unii îl blamează pe Florin Pastramă pentru gestul său, alții o pun la zid pe controversata brunetă. Iată însă că deși se văd alb pe negru gesturile violenței, Brigitte îi ia apărarea soțului și spune că a fost doar o ceartă. "Ce, oamenii nu se mai ceartă?!", a spus ea pentru Click! 

Sezonul și scandalul! Cam așa e la Brigitte Pastramă. După scandalul cu propriul fiu, cu care a ajuns la Poliție și la tv, unde și-au aruncat acuzații grave, iată că acum bruneta este din nou în centrul unui scandal monstruos. Imagini cu scene violente petrecute în incinta shaormeriei pe care cei doi o dețin au apărut pe internet, difuzate de Cancan.ro. După un conflict verbal, Florin își apucă partenera de ceafă într-un mod violent, reproşându-i diverse lucruri. Nu îi pasă că aceasta urlă și îi spune printre lacrimi să nu o mai lovească, ba din contră, acesta parcă nici nu aude. De teamă, Brigitte s-a lăsat la pământ, sperând că soțul se va tempera.

Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert
Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert

Însă acest lucru nu a ajutat-o prea mult, deoarece chiar și atunci când ea s-a așezat pe podea pentru a scăpa din mâinile sale, Florin Pastramă a continuat să o atace. La un moment dat, în bucătăria shaormeriei, unde s-a petrecut actul violent, a intrat o apropiată a cuplului, care a încercat să liniștească apele. Însă a fost în zadar pentru Florin, care și-a pierdut cumpătul și i-a poruncit să plece, semn că tensiunea dintre el și soția lui nu era nici pe departe la final. Cei doi au țipat unul la celălat. Furia s-a putut citi cu ușurință pe chipul soțului, cu care Brigitte s-a cunoscut în cadrul emisiunii «Ferma» de la ProTv. 

Brigitte: "Scenele sunt vechi"

Contactată de redacția Click!, Brigitte a infirmat vehement actul violent și i-a luat apărarea soțului ei. "Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e", a declarat Brigitte pentru Click! 


    Foto CanCan.ro
Foto CanCan.ro

"Soțul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii"

Se pare că au mai avut loc de-a lungul timpului astfel de scene între cei doi, în plus, Brigitte e obișnuită cu astfel de comportamente. În trecut, foștii ei soți au fost mult mai violenți.  La un moment dat, a mărturisit că au fost dăți în care fostul ei soț, Ovidiu Torj, o bătea până rămânea inconștientă și o ataca pe stradă chiar de față cu Ilie Năstase, după ce s-a căsătorit cu acesta. "Soțul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Și ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieșit din casă în pantaloni scurți, am fugit așa cum eram, mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit și m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul și am plecat", povestea la vremea respectivă Brigitte.


    Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert
Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert

Scandal și cu propriul fiu 

Luna trecută, Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt (19 ani), au ajuns la Poliție în urma unor scandaluri monstruoase. Ea l-a acuzat că se droghează și că a bătut-o. Tânărul în vârstă de 19 ani  susține că nu a sărit să-și bată mama și spune că agresivitatea a venit din partea lui Brigitte, care l-ar fi atins și pe Florin Pastramă. Robert Sfăt a povestit la Xtra Night Show că a fost scos din casă în toiul nopții și că doi dintre amicii lui au fost sechestrați în casă, timp în care mama lui îi aștepta pe polițiști să vină și să caute droguri în casă. Tânărul susține că oamenii legii nu au găsit niciun fel de stupefiante, contrazicând în acest fel ipotezele lansate de ea. „S-a trezit cu toane nașpa. M-a îmbrâncit afară din casă, m-a scos desculț în curte și eu am sărit gardul. L-a trezit pe Florin din somn și i-a zis să mă dea afară din casă. Florin nu îmi dăduse cheia. I-a dat un capac și lui Florin”, a mărturisit Robert Sfăt în emisiunea lui Capatos de la Antena 1. 

Citește și:

Poze uitate cu Brigitte Năstase şi secrete din trecut. De ce a făcut puşcărie şi cum a apărut în Playboy

VIDEO Fiul lui Brigitte, despre violența de acasă: «I-a dat un capac și lui Pastramă. Eu mă înțelegeam mai bine cu Ilie decât cu ea»

Brigitte, la spital după scandalul cu fiul. A vorbit despre teroarea de acasă: "În timp ce unul mă scuipa, altul mă împingea"

Răsturnare de situație! Brigitte susține că fiul său și-a tocat «51.000 de euro din moștenire pe porcării»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net