Reacţie sfâşietoare a cântăreţei Liliana Savu, după accidentul în care şi-a pierdut soţul

image
Liliana Savu este supranumită Privighetoarea Banatului

Durere mare în familia solistei de muzică populară Liliana Savu! Soţul artistei, Liviu Badea, a murit pe loc în urma unui accident, iar femeia se află internată într-un spital din Ungaria. Pe pagina de Facebook a Lilianei Savu curg mesajele de condoleanţe, iar reacţia ei, publicată de familie, este sfâşietoare.

Cântăreață și profesoară de muzică în Timișoara, fostă directoare a Casei de Cultura din Buziaș, Liliana Savu Badea (66 de ani) trece prin momente cumplite după ce pe 20 martie un eveniment tragic a curmat viaţa soţului ei, Liviu Badea. Cei doi se întorceau din Germania, de la ziua de naştere a fiicei lor, Camelia.

Pe autostrada din Ungaria, familia Savu Badea a hotărât să facă un popas și a oprit pe banda de urgență. Soţii s-au dat jos din mașină, însă bărbatul cântăreței ar fi uitat să tragă frâna de mână, moment în care autoturismul a venit peste el și l-a trântit la pământ. Acesta s-a lovit puternic cu capul de asfalt și a decedat pe loc. Interpreta a fost și ea grav rănită și transportată de urgență la un spital din apropiere cu răni grave.

simeon stalpnicul png
Liliana Savu este supranumită Privighetoarea Banatuluifoto: arhivă personală

Azi, 21 martie, au apărut primele reacţii ale familiei, pe pagina de Facebook a artistei. “În clipele acestea grele care au venit peste noi, vrem să vă mulţumim tuturor pentru cuvintele, încurajările şi sprijinul pe care ni l-aţi oferit. Din cauza formalităţilor statului maghiar, repatrierea trupului se va face abia săptămâna viitoare. Revenim cu detalii în legătura cu înmormântarea”.

A mai apărut o ipoteză despre cauza morţii

Pentru că familia nu a explicat încă circumstanţele în care s-a petrecut accidental, a mai apărut o ipoteză legat de mortea bărbatului. Potrivit publicaţiei “Renaşterea Bănăţeană”, Liviu Badea ar fi oprit maşina pe dreapta, pentru că i s-a făcut rău, după care imediat a suferit un infarct.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Alexandru Muraru/ Facebook
Fostul premier bulgar Boiko Borisov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png