Reacţiile vedetelor la vestea morţii lui Andrei Gheorghe. Care au fost cuvintele lui Dan Negru

Ultima actualizare:

    Andrei GheorgheFoto Facebook
Andrei GheorgheFoto Facebook

Nuami Dinescu a fost șocată când a aflat că Andrei Gheorghe a decedat. Ea a publicat un mesaj pe Facebook în care a mărturisit că nu i se pare normal că Andrei Gheorghe la cât de talentat era, nu și-a găsit loc în ultima vreme la radio.

Trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe a fost găsit în noaptea zilei de 19 martie în jurul orei 22, în locuința sa.

Nuami Dinescu a mărturisit că este mare păcat că Andrei Gheorghe a murit și nu mai crede că se poate vorbi despre profesioniști la timpul trecut.


    Nuami DinescuFoto Facebook
Nuami DinescuFoto Facebook

„Acum toți își vor aminti de tine, cât de bun erai ce talent uriaș, bla bla bla... păi da, că nu și-a mai găsit loc în niciun radio, nicăieri nu a mai fost loc pentru el. Da, m-a șocat vestea și nu mai vreau să vorbiți despre profesioniști la trecut, lume care nu-ți pasă decât de cifre și bani. Păcat, mare păcat, l-am pierdut și pe Andrei Gheorghe....”, a scris Nuami Dinescu pe Facebook.

Dan Negru a fost la fel de afectat şi a scris un scurt mesaj pe pagina personală de Facebook, în care şi-a exprimat durerea. “Nu fi bou! Nu ma mai chema!” asa mi-a refuzat ultima data Andrei Gheorghe invitația de a veni in show-ul meu! Eram in restaurantul Nobil din Chișinău, lucram amandoi pentru PrimeTV și îl tot băteam la cap sa vina invitat la “ Blonde” împreuna cu Vadim Tudor. Ma refuza mereu! Acolo, la Chișinău, când voia sa nu pricep ce spune o rupea pe rusește cu cei din jur! Cand a fost arestat pe motiv ca ar fi consumat droguri, PRO TV nu s-a dezis de el, mai mult de atât, bossul Pro, Adrian Sarbu a venit atunci la Parchet sa-l susțină", a fost mesajul scris de Dan Negru . 

image
image
image
image
image
image
banner Raluca Blejușcă png
banner anamaria socaciu png
Ana Morodan soseste la sediul Parchetului Judecatoria Sector 1 pe 29 martie 2023 FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
banner florin constantin png
Tiberiu Ceia Drag de Romania Mea jpeg
Tiberiu Ceia banner click bun jpg