Reclamele astea par mai degrabă scene fierbinţi din filme deocheate

Ultima actualizare:

    Catălin îl ajută pe fostul  lui manechin, Coffi  Dima, să-şi promoveze  cabinetul stomatologic.  Ideea îi aparţine  designerului
Catălin îl ajută pe fostul lui manechin, Coffi Dima, să-şi promoveze cabinetul stomatologic. Ideea îi aparţine designerului

Reclama este sufletul comerţului, aşa că vedetele, aflate într-o permanentă competiţie pe plan profesional, se întrec, în ultima vreme, în campanii de promovare obraznice. Cătălin Botezatu şi Mihai Albu au apelat la fotomodele şi la manechini de top, pentru un succes garantat. Cei doi designeri ne-au vorbit despre şedinţele foto cu care au încins Internetul, idee preluată de la firmele de top din întreaga lume.

Celebrul designer Cătălin Botezatu (52 de ani) pozează, de doi ani, nu numai pentru firma sa vestimentară, ci şi pentru campania publicitară a medicului stomatolog Coffi Dima, nimeni altul decât fostul lui fotomodel, din anii 2000: ”Coffi a fost un manechin foarte bun. A lucrat cu mine pe vremea cât era student la Stomatologie. Shooting-urile pe care le-am făcut pentru el am vrut să fie altceva. Întotdeauna mesajul şi imaginea vând. Am tot felul de idei nebuneşti pentru a fi diferit. În străinătate aşa sunt şedintele foto. Manechinele de topcare apar pe afiş, sunt foarte senzuale, reuşesc foarte uşor să atingă retina trecătorului”, ne-a spus Cătălin, care apare alături de Coffi, dar şi de un fotomodel sexy şi de un manechin plin de muşchi.

Mihai Albu îşi face  reclamă la pantofi  cu ajutorul manechinilor de top, unii  dezbrăcaţi complet
Mihai Albu îşi face reclamă la pantofi cu ajutorul manechinilor de top, unii dezbrăcaţi complet

Însă Cătălin are suficientă încredere în Coffi încât să se lase pe mâna lui, atunci când se confruntă cu probleme dentare, acestuia datorându-i zâmbetul strălucitor, demn de Hollywood. 

Iată însă că nici designerul Mihai Albu (53 de ani) nu s-a lăsat mai prejos, venind puternic din urmă, în lumea afacerilor. Pe contul lui de Facebook au fost postate câteva fotografii de promovare a colecţiei de încălţăminte, realizate cu ajutorul unor băieţi şi fete, toţi frumoşi foc, unii dintre ei renunţând la chiloţei: ”Este vorba despre manechine celebre, care au fost alese foarte atent. Ideea a fost aceea de a capta atenţia clientului asupra pantofilor. Tot timpul, când este vorba despre şedinţe foto şi nu doar caut modele prezentabile care să transmită multă feminitate”, ne-a spus el.

Adina Buzatu, alături  de un bărbat gol-puşcă,  în reclama la parfum
Adina Buzatu, alături de un bărbat gol-puşcă, în reclama la parfum

Comentariile fanilor au fost pe măsură: ”Pantofii se vând cu tot cu manechini?” sau ”Eu n-am văzut pantofii, dar nici nu trebuie, pe ăia îi dai primii jos”. Dar, lăsând deoparte acest duel al reclamelor, Mihai Albu şi Cătălin Botezatu sunt prieteni foarte buni, lucru de admirat în acest show-biz  plin de dispute, în care vedetele de-abia îşi vorbesc, atunci când nu apar împreună în lumina reflectoarelor. 

Aşa îşi promovează  Răzvan Ciobanu  rochiile de seară
Aşa îşi promovează Răzvan Ciobanu rochiile de seară

Şi ei au campanii publicitare obraznice!

Stilista Adina Buzatu (41 de ani) se poate considera deja o veterană în astfel de reclame fără perdea, făcând furori, în urmă cu trei ani, cu campania publicitară a parfumului bărbătesc care îi purta numele. Ea a pozat lângă un bărbat bine făcut, şi complet dezbrăcat, care stă întins pe spate, pe pat. Vestita stilistă i-a acoperit însă părţile intime cu sticla cu arome, fotografie care a făcut vâlvă la acea vreme.


    Adina Buzatu, alături  de un bărbat gol-puşcă,  în reclama la parfum
Adina Buzatu, alături de un bărbat gol-puşcă, în reclama la parfum

Iar Răzvan Ciobanu (42 de ani) a avut mai multe spoturi de infarct, ba cu manechini în costumul lui Adam, ba sărutându-se cu fotomodele care îi promovează superbele rochii de seară. 


    Aşa îşi promovează  Răzvan Ciobanu  rochiile de seară
Aşa îşi promovează Răzvan Ciobanu rochiile de seară
image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net