Recunoști picioarele Andreei Esca? Vedeta Pro TV te provoacă


    Recunoști picioarele Andreei Esca?foto: arhivă personală
Recunoști picioarele Andreei Esca?foto: arhivă personală

Andreea Esca a acceptat greu să se expună în mediul virtual, dar când a îndrăznit în sfârșit, a făcut-o fără rest. Vedeta Pro TV își răsfață fanii cu fotografii și imagini filmate din intimitatea familiei ei și din culisele muncii din televeziune și de la revista online pe care o conduce. Recent și-a provocat prietenii virtuali să-i recunoască picioarele.

Un joc de sfârșit de vară, inspirat, probabil, și de atmosfera de dublă sărbătoare din familia Andreei Esca. Vedeta și fiica ei, Alexia, și-au sărbătorit ziua de naștere la numai câteva zile distanță, iar Andreea a ținut-o tot într-o sărbătoare pe conturile ei de Facebook și de Instagram.

Andreea Esca a postat o imagine cu mai multe picioare ”costumate” în negru, surprinsă într-un magazin de încălțăminte, și și-a provocat fanii să răspundă la întrebarea ”Care-s ale mele?”.

”Ar fi chiar culmea să nu recunoști cele mai iubite picioare”, a reacționat unul din prietenii virtuali ai vedetei, indicând perechea a doua din stânga. Amuzată, Andreea i-a dat dreptate.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png