"Regina mea, prințesa mea, ce-a făcut ura din ea!" Transformarea Narcisei lui Guţă

Ultima actualizare:

    Septembrie 2013 –  Narcisa era cochetă, aranjată, se plimba mândră prin malluri
Septembrie 2013 – Narcisa era cochetă, aranjată, se plimba mândră prin malluri

Nicolae Guţă are zece copii cu şapte femei dar, dintre toate iubitele lui, Narcisa, mama fiului lor, Alberto (8 ani), e cea mai aprigă la mânie. A fost arestată săptămâna trecută, după ce a intrat cu forţa în casa rivalei ei, Beyoncé de România (22 de ani), făcând un tărăboi de pomină. “Derapajul” a costat-o, pe “regina” lui Guţă , patru zile de arest, “şedere” care i-a mai temperat parcă aerele de mahalagioacă trăită în puf.

Soţia lui Nicolae Guţă este o femeie aprigă la mânie. Iar când pune ochii pe cineva, să te ferească Dumnezeu! Dovadă că ea nu-şi poate ţine nervii în frâu stă şi comportamentul de săptămâna trecută, când a dat buzna în casa amantei lui Nicolae. După ce a făcut ravagii, considerând că astfel s-a răzbunat pe Beyoncé de România că i-a furat bărbatul, Narcisa a ajuns vineri la arest. 

A stat patru zile  la “răcoare” şi a ieşit de acolo marţi, foarte speriată de perspectiva de a petrece ani grei în spatele gratiilor. Dacă înainte de ispravă fotoreporterii Click! au surprins-o în mall, cu braţele pline de pungi de haine de lux, iată că începul săptămânii a prins-o în arest. Pe masă i s-a pus un meniu sărăcăcios, o adevărată tragedie pentru “regina” lui Guţă, obişnuită cu bunătăţi. A avut norocul să se întoarcă acasă, în superba  vilă din Dămăroaia, destul de repede, dar experienţa a traumatizat-o. 

0ctombrie 2014 – Proaspăt ieşită din arest, soţia manelistului pare necăjită, umilă
0ctombrie 2014 – Proaspăt ieşită din arest, soţia manelistului pare necăjită, umilă

Din diva care umbla cu nasul pe sus şi arunca cu vorbe de ocară, de parcă scotea pe gură acid sulfuric, Narcisa pare acum redusă la tăcere. Arată ca o umbră, a slăbit, se camuflează cu batic şi cu ochelari de soare. Nu-i mai arde să bată magazinele sau să se petreacă ore lungi la coafor. Marţi, ea a fost eliberată sub control judiciar şi va fi judecată în stare de libertate, pentru că judecătorii nu o consideră un pericol public.

 Are însă obligaţia să nu părăsească localitatea şi să dea cu subsemnatul la poliţie ori de câte ori este chemată. Miercuri, Narcisa a acuzat stări de leşin în sediul secţiei de Poliţiei 12, fiind transportată de urgenţă la Spital Victor Babeş, unde a fost trecută pe perfuzii. Emoţiile şi refuzul de a pune gura pe mâncarea din arest au adus-o pe scandalagioaică  pe patul de spital. 

Victima Beyoncé de România îşi retrage plângerea, dar pune condiţii dure

Nicolae Guţă
Nicolae Guţă

Narcisa i-a spart  casa şi a bătut-o miercurea trecută
Narcisa i-a spart casa şi a bătut-o miercurea trecută

Beyoncé a rămas cu o cicatrice adâncă pe faţă în urma altercaţiei cu rivala ei, dar şi cu frica-n sân. Deşi Nicolae Guţă, interpretul piesei ”Regina mea, prinţesa mea, ce-a făcut ura din ea”, a insistat ca iubita lui să-şi retragă plângerea, aceasta nici că a vrut să audă iniţial: “Eu îmi fac dreptate pe legea mea. Asta merită, mă gândesc şi la copilul ei, dar mă gândesc şi la copilul meu, Anais (n.red – în vârstă de două luni).

Beyoncé de România are un copil cu manelistul Guţă
Beyoncé de România are un copil cu manelistul Guţă

Totuşi, marţi, victima a avansat ideea că o iartă pe agresoare, cu o condiţie: “Dacă Guţă îmi dă fata şi renunţă la custodie, renunţ şi eu, şi mama, la plângere. Vreau să plec din ţară cu micuţa”, a declarat Mădălina.

Astă-vară, Narcisa i-a pus soţului cămăşile pe foc


    Nicolae Guţă
Nicolae Guţă

Soţia lui Nicolae Guţă acţionează mereu la nervi, fără să se gândească la consecinţe. Dacă vizita în casa amantei soţului ei s-a lăsat cu geamuri sparte şi cu bătaie, în CV ul scandalos al Narcisei mai figurează o boroboaţă. Astă-vară, Narcisa a chemat un post tv să filmeze momentul în care îi arde hainele solistului. Ca să nu mai amintim că, din dorinţa de a-şi aduce bărbatul înapoi acasă, ea a ameninţat că-şi pune capăt zilelor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net