Renata, bătută de mama sa. Dana Criminala şi-a ieşit din minţi


    Dana Criminala şi-a luat la bătaie fiica, în sediul Kanal D Foto: Captură Kanal D
Dana Criminala şi-a luat la bătaie fiica, în sediul Kanal D Foto: Captură Kanal D

A ieşit cu scântei. Dana Criminala a văzut negru în faţa ochilor, după ce a prins-o fiica sa, Renata, în compania fratelui Loredanei Chivu, Răzvan. Mai mult de atât, femeia a înnebunit de furie când a auzit că Renata a fugit cu banii luaţi pe maşina vândută (n.r. bolidul primit cadou de Dana de la Leo) şi s-a aliat cu fratele Loredanei. Până la o bătaie în toată regula nu a fost decât un pas.

Dana Criminala a făcut o criză de nervi joi seară (24 septembrie), în sediul Kanal D, când s-a întâlnit cu Renata şi Răzvan. Bruneta a început să facă scandal şi să ameninţe în stânga şi dreapta.

Prima oară a sărit la gâtul lui Răzvan, pe care îl acuză că doar vrea să profite de fiica sa şi să îi cheltuie banii în urma vânzării maşinii de lux.

''Te omor. Ai venit să îmi mănânci mie banii. Mori de foame acasă şi vii să îmi mănânci banii'', a urlat Dana la Răzvan, în timp ce arunca cu toate obiectele care i-au ieşit în cale.

Renata s-a ales cu câteva extensii smulse
Renata s-a ales cu câteva extensii smulse

Vizibil deranjată de gestul mamei sale, Renata i-a luat apărarea fratelui Loredanei Chivu, dar a ajuns să fie chiar ea victima.

''Eşti nebună. Termină. Ai venit să faci scandal?'', i-a replicat Renata mamei sale.

Fratele Loredanei a fost lovit de mama Renatei
Fratele Loredanei a fost lovit de mama Renatei

După ce s-a răfuit cu fratele Loredanei, Dana Criminala s-a înfipt cu mâna în părul Renatei, fără nicio reţinere: ''Drăguţă, ăia sunt banii mei. Au ajuns la tine pentru că i-ai luat tu ca o nesimţită. Eu nu o mai recunosc pe Renata. I-a sucit minţile Răzvan'', a răbufnit femeia.

Renata a ieşit şifonată din toată încăierarea şi a început să plângă: ''M-a lovit rău într-o parte. Nu a făcut niciodată aşa ceva. Eu am crezut că vine cu gura mare şi pleacă. Trebuie să-mi pun gheaţă neapărat. Mi-a amorţit toată partea. Dacă mami mi-a făcut aşa, nu vreau să ştiu ce o să îmi facă Leo'', a declarat Renata, îngrijorată, la emisiunea ''Wowbiz''.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg