Rengle, azi la Vocea României 2015, mâine la MTV Europe Music Awards

Ultima actualizare:

    Emil Rengle este coregraful oficial al emisiunii Vocea României 2015foto: Arhiva Personală
Emil Rengle este coregraful oficial al emisiunii Vocea României 2015foto: Arhiva Personală

Supranumit și „coregraful vedetelor” Emil Rengle a început să fie recunoscut atât în România, cât și în restul Europei. De la Vocea României 2015, unde a ajutat diverși concurenți să își perfecționeze prestația pe scenă, artistul va ajunge direct pe scena MTV Europe Music Awards (EMA).

Coregrafiile lui Emil Rengle au putut fi urmărite la Vocea României 2015, fiind și coregraful oficial al emisiunii. Încet-încet, acesta a devenit cunoscut în toată lumea pentru talentul său la dans și pentru creativitatea de care a dat dovadă. Așa se face că Emil Rengle a fost invitat la MTV Europe Music Awards, care va avea loc la Mediolanul Forum din Milano, Italia, la 25 octombrie, informează Mediafax.

Vocea României 2015: Emil Rengle, pe scenă cu artiști celebri

Nu numai că a trecut de la Vocea României 2015, direct la MTV, dar Emil Rengle va face cunoștință cu mulți artiști internaționali. Coregraful va împărți scena cu celebrități precum Pharell, Ellie Goulding, Macklemore și Ed Sheeran, care va fi prezentatorul galei de premiere.

Dacă până acum a lucrat cu artiști de la noi, printre care Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Anda Adam, Alexandra Stan, Inna și mulți alții, primind pseudonimul de „coregraful vedetelor”, de-acum înainte, Emil Rengle își va putea spune „coregraful celebrităților”.

Vocea României 2015: Vedete pe scena concursului muzical

În cel mai recent sezon la Vocea României 2015, scena a început să fie populată de personalități deja cunoscute din lumea muzicii. Așa se face că vedete precum Alin Pascal, Fiul Matildei Pascal „Cojocărița”, Dorel din „Las Fierbinți” sau Bogdan Vlădău au împărțit scena cu ceilalți concurenți care încearcă să devină cunoscuți prin intermediul emisiunii.

Chiar și Cristina de la Impact a vrut să își încerce norocul în cadrul concursului de talente și a reușit să-i impresioneze pe jurați cu vocea ei. Vedeta a cântat după un paravan, special pentru a nu fi recunoscută de public. Toate cele patru scaune ale juraților s-au întors până la sfârșitul prestației, iar Cristina a juns în echipa lui Tudor Chirilă, în ciuda eforturilor depuse de ceilalți antrenori pentru a o convinge să vină la ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net