Replica halucinantă a Mihaelei Rădulescu după un moment artistic


    Mihaela Rădulescu iese în evidenţă chiar și atunci când își propune să fie cuminteFOTO: Arhiva personală
Mihaela Rădulescu iese în evidenţă chiar și atunci când își propune să fie cuminteFOTO: Arhiva personală

S-a tăvălit prin făină, a sărutat concurenţii, dar Mihaela Rădulescu pare să mai aibă multe în program. De când ocupă scaunul de jurată la "Românii au talent", vedeta condimentează din plin show-ul de la Pro Tv. Vineri seara, a avut o nouă intervenţie, în care a dus discuţia către un punct fierbinte.

Nici o ediţie fără puţin ...sex. Mihaela Rădulescu nu iartă niciun concurent căruia ar putea să-i dea o replică deocheată. Vineri seara (11 martie), jurata şi-a făcut din nou temele şi a încins imaginaţia până şi a colegilor. "Vinovat" de dezinvoltura verbală a vedetei a fost un concurent  care a făcut-o să vibreze pe scaun şi a "plimbat-o" prin tot felul de stări. La final, Răduleasca nu s-a mai putut abţine şi după ce i-a recunoscut meritele i-a recunoscut şi faptul că a visat cu ochii deschişi pe muzica lui Cătălin Vlad.  

"Uluitor talent, uluitor moment. Extraordinară alegere muzicală. O furtună superbă care s-a liniştit. În timpul ăsta am şi făcut amor cu Felix, mi-a fost dor de el, m-am şi terminat, am revenit. Deci, bravo, da", i-a spus Mihaela Rădulescu concurentului pe care l-a trimis în etapa următoare. 

Aceasta nu a fost singura replică şocantă. Florin Călinescu, colegul Răduleascăi, nu s-a lăsat nici el mai prejos şi i-a răspuns în acelaşi stil. ”Dacă știam că faci amor, mă uitam pe gaura cheii!”.

Bancnotele care valorează 1800 de lire
Kanye West si Julia Fox jpg
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Zile libere legale în 2023
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
pele gettyimages 841963610 jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
image
image
image
image
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg