Reprezentanții României, apariție impecabilă la Eurovision 2018!

simeon stalpnicul png
Trupa The Humans, prestație fără greșeală la Eurovision Foto: Instagram

În cadrul ediției de joi seară, 10 mai, reprezentanții României au participat la cea de-a doua semifinală a Eurovisionului, din Lisabona, unde vor fi aleși norocoșii concurenți care vor trece mai departe, în marea finală.

Mari emoții pentru trupa The Humans, care în această seară a intrat cu numărul doi în semifinala concursului! Prestația românilor a fost, totuși, fără greșeală, chiar dacă au fost printre primii care au deschis spectacolul. Cei de la The Humas au interpretat melodia „Goodbye” și s-au ridicat la nivelul așteptărilor, atât din punct de vedere vocal, cât și din perspectiva amenajării și mișcării scenice. Solista trupei, Cristina Caramarcu, a cântat impecabil, în timp ce a defilat prin fața decorului scenic, format din manechine de culoare neagră, care erau dotate cu măști albe. 

simeon stalpnicul png
Prestația trupei The Humans la Eurovision 2018 Foto: Captură Tvr1

Cristina a purtat o frumoasă rochie de culoare mov, care avea un croi extrem de special, ce îi punea în evidență decolteul. Ținuta a fost elegantă, lasându-i la vedere picioarele în partea din față, dar devenind totuși lungă în partea din spate. În momentul în care solista a atins una dintre notele înalte ale melodiei, atmosfera a devenit spectaculoasă, chitariștii, îmbrăcați în alb, intervenind în completarea perfectă a show-ului. În afară de dansatori și de mebrii trupei, Cristina a mai fost însoțită pe scenă de o femeie care a cântat la vioară. Atât cântăreața, cât și mebrii trupei, au interpretat exemplar melodia live. În urma voturilor publicului, dar și a juriului, vor fi aleși cei ce se vor lupta pentru trofeul Eurovision, în marea finală. 

simeon stalpnicul png
Rochia elegantă a Cristinei, cu un croi special Foto: Captură YouTube

Cristina Caramarcu s-a născut în Tecuci și provine dintr-o familie în care muzica a fost pe primul plan. Tatăl ei este, la rândul său, muzician, iar mama ei a cântat și ea în tinerețe, ea fiind de altfel și cea care a îndrumat-o spre o carieră muzicală. Aceasta a avut parte de momente inedite în Lisabona, fiind cerută în căsătorie chiar la ceremonia de deschidere a evenimentului. Înarmat cu un trandafir roşu, cel care îi este alături de 8 ani a cerut-o de soţie în faţa sutelor de oameni prezenţi la ceremonie.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
Ramzan Kadîrov şi Vladimir Putin FOTO AFP
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg