Revoltător! Gabriel Cotabiţă, fotografiat cu o femeie pe patul de spital

Ultima actualizare:

    Gabriel Cotabiţă a fost subiectul unei glume macabreFoto Click!
Gabriel Cotabiţă a fost subiectul unei glume macabreFoto Click!

S-a ajuns prea departe! Intensa mediatizare a cazului în care din păcate actor principal a fost Gabriel Cotabiţă şi lupta acestuia pentru propria viaţă, pare că a născut o nouă categorie de oameni. Vorbim despre persoane dispuse la glume macabre, aflate în goana după senzaţional sau în căutarea unui suvenir inedit cu care să se laude în faţa prietenilor.

UPDATE. Conducerea Spitalului Floreasca a anunțat, marți, că „în urma informațiilor apărute în mass-media referitor la pacientul Gabriel Cotabiță, s-a autosesizat și a dispus constituirea unei comisii disciplinare în conformitate cu prevederile Codului Muncii. În perioada derulării acestei investigații, contractul de muncă al persoanei implicate a fost suspendat conform prevederilor legale. Totodată, a fost sesizat Consiliul de Etică al spitalului pentru a efectua verificările din zona de responsabilitate care îi revine. Concluziile comisiilor vor fi făcute publice de îndată ce cercetările se vor finalizate”.

Gabriel Cotabiţă a fost fotografiat pe patul de spital. Prima imagine cu artistul, internat, după ce pe data de 8 mai a suferit un stop cardio-respirator, fapt ce a dus la o comă profundă a acestuia timp de aproape 3 săptămâni, a ajuns în posesia celor de la Kanal D. În cadrul jurnalului de ştiri din data de 13 iulie, producătorii au prezentat o imagine scandaloasă făcută de o femeie cu pacientul Gabriel Cotabiţă.

Gabriel Cotabiţă, fotografiat: Anchetă internă la Floreasca

Prima imagine cu Gabriel Cotabiţă pe patul de Spital
Prima imagine cu Gabriel Cotabiţă pe patul de Spital

Momentan nu se cunosc foarte multe despre identitatea femeii care a îndrăznit să facă această glumă macabră, prima variantă logică fiind aceea a unei infirmiere. Această supoziţie se bazează pe faptul că doamna se află mbrăcată într-un comppleu albastru asemănător cu cel al personalului medical auxiliar al unei instituţii sanitare. Conducerea spitalului Floreasca, locul unde artistul este internat în prezent, a decis ca momentan să nu facă declaraţii, un punct de vedere urmând a fi prezentat după finalizarea unei anchete interne. Din fotografie se poate observa că artistul este extrem de slăbit şi cu siguranţă, ca un om ce ţine la imaginea sa, nu ar fi fost de acord cu imortalizarea unei asemenea ipostaze.

Gabriel Cotabiţă, fotografiat: «Atac la demnitatea umană»

Imaginea a fost prezentată în cadrul Ştirilor de la Kanal D
Imaginea a fost prezentată în cadrul Ştirilor de la Kanal D

Prezentatorul Christian Sabbagh nu a rezistat la vederea acestor imagini şi a reacţionat vehement după vizionarea materialului. "Constat că nu mai există respect pentru pacient. Cred că e strigător la cer şi poate fi considerat un atac la demnitatea umană", a declarat acesta.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net