Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nunta showbiz-ului dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță a ținut toată România cu ochii lipiți de știri, în speranța că vor mai afla câte ceva din dedesubturile relației lor. Ei bine, iată că la doar câteva zile de la marele eveniment din viața celor doi, o mulțime de numerologi și astrologi au speculat că nu prea le va merge căsnicia. Click! însă a discutat cu numerologul Cristian Terran și am aflat secrete importante despre dinamica relației celor doi. Ce anume ar putea duce la o ruptură, vă lăsăm pe voi să aflați!

Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță?
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță?

Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță?

Cristian Terran este numerolog și autor a mai multor cărți de ezoterism, Desăvârșirea Sufletului, Bătălia pentru Suflete și de numerologie, Inițiere în numerologie, Numerologie Karmică, vol. I, în colaborare cu Clarissa Damian. 

Cristian, întrebarea care stă pe buzele tuturor în ultimele zile este dacă mariajul dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță va fi unul reușit. Ce spun numerele?

Pentru o analiză completă a unui cuplu este nevoie de un spațiu mult mai larg de expunere dar voi face această examinare la modul cel mai scurt pentru a vedea care sunt elementele principale ce țin de energia celor doi, combinată. Pentru aceasta vom vedea unele sarcini personale și elemente karmice din viața trecută, ce au voie și nu au voie să facă și care sunt îndatoririle fiecăruia. Apoi vom vedea energia și puterea cuplului, dar e de precizat faptul că de ei doi depinde ce vor face cu această energie.

Valeriu Gheorghiță are o sarcină socială personală 6. Acești oameni trebuie să devină exemple pentru cei din jur când vine vorba despre standardul în relațiile cu familia, dar în special cu partenerul. Ideal ar fi să rezolve amiabil situația unui eventual divorț, nu au voie să înșele sub nicio formă și să sprijine acțiunile și interesele familiei, soției, punându-le înaintea intereselor proprii.

Monica – sarcina socială personală 5. Acești oameni pot alege orice domeniu de activitate dar este nevoie să devină maeștri în ceea ce au ales, indiferent că vorbim despre aplicare la scară mare sau mică a domeniului de activitate. Stilul de viață etic, moral trebuie indus și celor din jur. Relația cu tatăl și cu bărbații din neam trebuie să fie impecabilă.

Sarcina socială generală a cuplului 11. Scopul principal al acestui parteneriat este ca cei doi să învețe să își gestioneze puterea, emoțiile, sentimentele și să le îndrepte către o direcție pozitivă în societate! Acești oameni au capacitatea de a-și apăra valorile, credințele, familia dar este nevoie să învețe să folosească forța pentru a se apăra, nu pentru a ataca!

Este foarte important pentru fiecare membru al cuplului să învețe să cedeze, să învețe să interacționeze cu partenerul, să găsească compromisuri în situațiile dificile. Agresivitatea crescută, conflictul, furia, agresivitatea fizică, ura, cruzimea, le sunt total interzise celor ce fac parte din acest cuplu! Voința lor i-a adus împreună pentru a învăța să se cizeleze unul pe altul și pentru a vedea în partener o oglindă a sa.

Conflictele ce pot apărea în acest cuplu: - Tensiuni de tot felul de la subiecte minore, certuri pe subiecte aleatorii, iritație în discuții, dezacorduri în idei, dorința de a suprima părerea celuilalt, dorința fiecăruia de a controla situația sau partenerul.

Rezolvarea conflictelor: - Fiecare partener trebuie să găsească o metodă proprie de a elibera energia – Sport, activități creative, concerte, metode de eliberare a tensiunii personale, acceptarea părerii celuilalt.

Cuplul va primi, când îndeplinește scopul și sarcinile comune: capacitatea de a face compromisuri, de a negocia, de a găsi soluții la probleme în timp scurt.

Puterea cuplului – 15. Acest cuplu are canalele deschise spre orice formă de ezoterism, are putere asupra celor din jur, are darul de a dezvolta noi forme de gândire. Ideal ar fi să folosească aceste elemente spre binele celorlalți. Au o capacitate mare de a stârni emoții puternice în alți oameni, de a influența opiniile celorlalți. Odată format, acest cuplu poate face tot ceea ce nu a putut sau nu i s-a dat voie înainte. Au libertatea de a explora plăcerea sub toate formele ei. Conflictele în acest cuplu sunt de natură energetică și foarte puternice. Este nevoie de calm, răbdare, moralitate, acceptare.

Procentul energetic al cuplului 61% . Când doi oameni care au o astfel de energie se întâlnesc, de cele mai multe ori nunta sau mutatul împreună se produce foarte repede, aproape spontan, mai ales dacă fiecare dintre ei și-au rezolvat problemele personale. De regulă, dar nu obligatoriu, aceste cupluri se întâlnesc la o vârstă mai matură.

Acești oameni, împreună, au o energie foarte mare și pot schimba percepția celor din jur despre lume, despre viață. Au chiar datoria de a folosi energia mare pe care o au, în exterior. Dacă nu fac acest lucru, energia îi poate doborî pe ei!

Dacă și când există situații conflictuale în acest cupluri, chiar dacă sunt rare, sunt explozive. Este nevoie să se discute foarte bine nemulțumirile dintre parteneri pentru a nu se ajunge la conflicte.

Cristian Terran explică dinamica relației dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță
Cristian Terran explică dinamica relației dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Asemenea cupluri au datoria de a-și folosi energia pentru cunoașterea partenerului dar și pentru educarea, dezvoltarea celor din jur. Sunt cei mai în măsură să dea sfaturi, despre orice domeniu, mai ales dacă au o vastă experiență de viață. Acest cuplu va avea de trecut de o criză casnică odată la 4 ani si jumătate. Dacă trec de acest probleme, la fiecare 4 ani, pot avea o căsnicie fericită.

O asemenea familie poate avea o viață lungă împreună dacă țin cont de elementele fiecăruia și de energia celuilalt.  Această familie este foarte puternică din punct de vedere spiritual, o criză spirituală gravă în această familie va veni abia după 147 de ani de căsnicie.

În ciuda faptului că la aproximativ patru ani și jumătate acest cuplu se va aștepta la un conflict pe bază domestică (criză domestică), ei vor putea salva familia pe baza unei stabilități spirituale ridicate.

Este de remarcat faptul că cei mai periculoși pentru o familie sunt anii de intersecție a crizei spirituale și domestice. În acest cuplu femeia este cea care are energie mai mare pe care bărbatul trebuie să facă eforturi pentru a o susține.

 Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile

Considerente karmice

Femeia nu are voie să fie arogantă, înfumurată sau să îi privească pe ceilalți de sus. Fiind născută în Decembrie are nevoie să asculte și să învețe de la ceilalți apoi să devină mentor, învățător pentru cei din jur.

În viața trecută a fost tot actriță iar libertinajul s-a transferat în această viață. Acestor oameni le este mai greu să creeze relații de durată, dar tocmai aceasta este provocarea și menirea lor pentru a-ți atinge destinul – să întemeieze o familie și să aibă o relație de durată.

Ca nivel evolutiv, este pe stadiul de Prelucrarea karmei, Elaborarea karmei în viața socială. Printre altele, codul karmic al nivelului presupune acuratețe în îndeplinirea sarcinilor, căutarea și descoperirea talentelor celor din jur și susținerea lor, dorința de a deveni un exemplu pentru întreaga societate!

Bărbatul are nevoie să întemeieze familie și neapărat să aibă copii de care să se îngrijească. În viața trecută nu a dorit să facă copii iar acum are această sarcină. De asemenea, relația cu mama trebuie îmbunătățită pentru a putea avea relații constructive cu femeile din viața sa.

În viața trecută nu a vrut să îți asume responsabilități, a călătorit mult și a trăit în mare parte pentru propria lui plăcere. În această viață are datoria de a nu își asuma riscuri inutile, de a-i asculta pe cei din jur și de a deschide noi frontiere în domeniul de activitate ales.

Ca nivel evolutiv, acest om este pe stadiul de depășirea obstacolelor în rațiune. Obiectivul trebuie să fie acumularea de cunoștințe pentru a le da oricărui este pregătit să le accepte. De asemenea este foarte important pe acest nivel să se stea deoparte de orice încălcare a legii materiale sau morale.

În concluzie, analiza matricei celor doi indică o energie mare din partea femeii care va fi nevoie să fie susținută și acceptată de către bărbat. Linia familiei este foarte dezvoltată la bărbat iar femeia are foarte dezvoltată prima coloană, ce ține de stima de sine și de ideile pe care tinde să i le impună bărbatului. Acesta din urmă are o foarte bună imagine despre sine și nu acceptă idei și păreri din exterior doar dacă el consideră că le poate folosi în interes propriu. Ambii parteneri nu au voie să trăiască din contul celuilalt, este nevoie ca fiecare să muncească.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
theo rose jpg
dani otil si gabriela prisacariu 1 jpg
image png
banner vlad gherman png
costin marculescu
image jpeg
florin piersic jpg
kanye west bianca censori profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net