Rita Mureşan şi-a dereglat somnul după o lună peste Ocean

Ultima actualizare:

    Rita Mureșan și fiica ei, Rebeccafoto: Facebook
Rita Mureșan și fiica ei, Rebeccafoto: Facebook

Este extrem de mândră de fiicele ei, care de ani buni locuiesc peste hotare, dar suferă în fiecare zi de dorul lor. Gloria (19 ani) studiază la Londra Literatură Comparată şi Critică de Film, iar Rebeca (22 de ani) a început serviciul la New York.

După ce şi-au petrecut o lună de vacanţă în România, fetele Ritei Mureşan au părăsit din nou “cuibul”, la sfârşitul verii. Mama lor nu a stat prea mult timp departe de ele. La începutul lui octombrie, Rita şi-a făcut bagajele şi a plecat pentru o lună în America.

Motivul principal al deplasării a fost cel profesional: Rita a fost invitată de comunitatea de români din Canada să ţină o serie de seminarii de dezvoltare personală, citiri şi iniţieri în terapia cu îngeri. A stat la Montreal timp de trei săptămâni şi a realizat că acea parte de lume nu i se potriveşte. „Mi se pare prea lentă viaţa pentru mine”, explică ea. Dar i-a prins bine, pe moment, lentoarea de acolo, căci s-a relaxat, s-a plimbat prin parcuri şi păduri, a hrănit veveriţele şi s-a bucurat de natură. După care a plecat la New York, la fiica ei, Rebeca. „Ea era la serviciu de dimineaţa până seara, timp în care eu îi găteam şi mă vedeam cu prietenii mei. M-am întâlnit inclusiv cu Romică Ţociu şi Cornel Palade la un spectacol. Serile le petreceam cu fiica mea”, mai spune Rita, care s-a întors în ţară în urmă cu o săptămână. Nu a avut timp să se reacomodeze cu fusul orar. „De când am venit, am avut multă treabă şi am tras foarte mult de mine. Mă culc în continuare la 18-19 şi mă trezesc la 3 noaptea. Sper să fac faţă sâmbătă (23 noiembrie), de ziua mea, la petrecerea la care sunt invitaţi circa 20 de prieteni”, ne spune, râzând, Rita Mureşan.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net