Rita Mureșan și Mihai Onilă vindecă prin «Terapia cu îngeri»? Ce spune biserica

Ultima actualizare:

    Rita Mureşan a lansat  o colecţie cu aripi de înger, în 2015
Rita Mureşan a lansat o colecţie cu aripi de înger, în 2015

Mihai Onilă, fostul solist al trupei ”AXXA”, a anunţat recent că îşi va desfăşura activitatea de terapeut într-un mic cabinet din Belgia, ţară în care locuieşte de şase ani. El susţine că terapia cu arhangheli, pe care o practică, aduce linişte sufletească. Dar şi Rita Mureşan ţine astfel de ”şedinţe”, la care se reunesc zeci de persoane.

Cântăreţul Mihai Onilă (49 de ani) a postat recent, pe Facebook, o invitaţie: ”Voi începe la Bruxelles, într-un mic cabinet, să practic terapii pentru toţi aceia care au nevoie, care au blocaje, boli. După 14 ani de studii şi practică, am decis să fac ceea ce e mai bine pentru binele meu şi al semenilor mei şi astfel, din data de 16 iulie, voi fi în Bruxelles, în fiecare joi! Terapii - Reiki, radiestezice, cu lumină, cu arhangheli, terapie cu sunete”. Contactat de reporterii Click!, Mihai ne-a explicat cum decurge ”Terapia cu arhangheli”: ”Omul vine la cabinet, îi explic la ce Arhangheli îl leg energetic, cu acordul lui. Vibraţia Arhanghelilor este mult prea înaltă ca omul de rând să audă vocea lor, dar pot simţi instrumentele cu care aceştia lucrează, poate fi o rază de lumină, ca o sabie de lumină. 

Mihai și-a pierdut  fetița acum 4 ani,  iar de curând s-a  despărțit de soție
Mihai și-a pierdut fetița acum 4 ani, iar de curând s-a despărțit de soție

Au mare succes la şedinţe

Eu lucrez cu patru dintre cei 7 Arhangheli, cu Gabriel, Mihai, Rafael şi Uriel. Unul face protecţie, unul vindecă aspecte, unul îţi aduce veşti, iar ultimul îţi deschide drumurile. Ei te vor veghea să îţi meargă bine”. Dar şi Rita Mureşan (48 de ani), celebrul designer, ţinea, până la izbucnirea pandemiei de coronavirus, şedinţe de iniţiere în ”Terapie cu îngeri”, având în sală zeci pe persoane: ”Lucrez frecvent cu Mihael (curăţare şi protecţie) şi cu Rafael (vindecare). În noaptea în care  mama a părăsit această lume, am simţit îngerii în jurul ei, dar şi al meu”, a povestit ea, pentru evoluamimpreuna. ro. De altfel, Rita a făcut furori cu linia ei vestimentară cu aripi de îngeri pe spate.

Rita, la şedinţele  de iniţiere în această terapie
Rita, la şedinţele de iniţiere în această terapie

Colecţia “Lashez Angels” by Rita Mureşan a avut şi un scop umanitar, 2% din vânzări urmând să fie donaţi către Casa de copii “Înger Alb”. Vedeta de-abia aşteaptă reîntâlnirea cu oamenii: ”Poate din septembrie voi face şi online. Însă mie imi place să  ne vedem faţă în faţă.  În faţă, voi ştiţi asta!”, a scris ea, recent, pe Facebook. Cântăreaţa Sanda Ladoşi a vorbit şi ea, pentru prima oară, despre această „terapie”, pe site-ul femeide10.ro. „Îngerii nu reprezintă doar un set de aripi, ci şi un set de mâini care să te ghideze în viaţă. Cei care cred în existenţa îngerilor este posibil să creadă şi în potenţialul angelic al acestora. Îngerii sunt cunoscuţi ca mesageri ai lui Dumnezeu, ce lucrează ca intermediari între Rai şi pământ”, a scris Sanda pe site-ul amintit. Iată însă că Biserica nu este de acord cu ”Terapia cu îngeri”.

Părintele Antim David: «Biserica nu e de acord cu aceste practici»

Părintele Antim David, stareţul Mănăstirii „Schitul Măgureanu”, din Bucureşti, a declarat, în urmă cu 3 ani, la Antena 3, la emisiunea ”Voi cu Voicu”: ”Aceste lucruri nu le fac bine oamenilor. Trebuie să înţelegem că Dumnezeu nu stă la dispoziţia omului aşa cum am vrea noi, şi nici îngerii. Biserica nu este de acord cu terapia aceasta. Fiecare om primeşte de sfântul botez câte un înger păzitor. Mai aproape de aceste terapii nu sunt îngerii luminaţi”.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png