Rocsana Marcu a renun╚Ťat la televiziune. De ce a plecat de la Antena Stars

25 august 2017
simeon stalpnicul png
Rocsana a renun╚Ťat la emisiunea Agen╚Ťia VIP de la Antena Starsfoto: Facebook

Rocsana Marcu ╚Öi-a surprins fanii ╚Öi admiratorii cu o veste nea╚Öteptat─â. Vedeta de la Antena Stars ╚Öi-a anun╚Ťat prietenii virtuali de pe Facebook c─â a renun╚Ťat la colaborarea cu postul de televiziune, unde a profesat de mai bine de trei ani. Blonda nu va mai ap─ârea pe micile ecrane din cauza ne├«n╚Ťelegerilor dintre ea ╚Öi conducerea Antena Stars.

Rocsana Marcu a pus punct colabor─ârii cu postul de televiziune Antena Stars, colaborare ce au avut-o ├«n ultimii trei ani ╚Öi jum─âtate. Prezentatoarea a scris mesajul-anun╚Ť pe pagina sa de Facebook, ca fanii s─â aud─â chiar de la ea c─â de acum nu va mai fi v─âzut─â pe micile ecrane.

Rocsana nu a dat prea multe detalii cu privire la decizia sa de a p─âr─âsi familia Antena Stars ╚Öi, totodat─â, colegii de la emisiunea monden─â, Agen╚Ťia VIP, pe care o prezenta al─âturi de Adriana Bahmu╚Ťeanu ╚Öi Cristian Brancu, spun├ónd doar c─â, momentan, planurile ei ╚Öi cele ale conducerii nu mai coincid.

simeon stalpnicul png
Rocsana Marcu, Adriana Bahmu╚Ťeanu ╚Öi Cristian Brancu au fost colegi la Antena Stars

ÔÇŁDragii mei, a┼ča cum ┼čti╚Ťi, am ├«mp─âr╚Ťit cu voi g├óndurile ┼či multe dintre tr─âirile pe care le-am avut de-a lungul anilor. Deorece ├«mi respect publicul ┼či prietenii forma╚Ťi de-a lungul a 20 de ani de carier─â ├«n televiziune, vreau s─â fi╚Ťi chiar voi primii care afl─â faptul c─ü am decis c─â este momentul unei schimb─âri pe plan profesional. Colaborarea mea cu Antena Stars s-a ├«ncheiat, dat fiind faptul c─â planurile noastre de viitor nu mai coincid, momentan. Am o satisfac╚Ťie enorm─â, datorit─â faptului c─ü am pus bazele dezvolt─ârii ┼či cre┼čterii semnificative ├«n ceea ce prive┼čte audien╚Ťa acestui post, al─âturi de o echip─â minunat─â. A fost o colaborare frumoas─â, pe parcursul celor 3 ani ┼či jum─âtate ┼či vreau s─â le mul╚Ťumesc celor din conducerea Antenei Stars dar ╚Öi echipei cu care am petrecut zi ┼či noapte la munc─â. Este momentul pentru pentru noi ├«nceputuri iar viitorul sun─â bine!ÔÇŁ, a scris vedeta de televiziune Rocsana Marcu.

Rocsana a intrat ├«n familia Antena Stars odat─â cu prezentarea matinalului al─âturi de R─âzvan Botezatu. Blonda a arenun╚Ťat la acest format c├ónd ├«n locul ei a venit Natalia Mateu╚Ť ╚Öi a fost gazda Agen┼úia VIP cu Bahmu, Brancu ┼či Marcu. Adriana Bahmu┼úeanu a prezentat "Necenzurat",iar Cristian Brancu - Agentul VIP, o emisiune monden─â de tip tabloid.

simeon stalpnicul png
Rocsana a debutat în Antena Stars cu matinalul, alături de Răzvan Botezatu
bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
anda adam
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png