Rocsana Marcu, mărturisiri dureroase despre tatăl fetiţei. "Nu a văzut-o niciodată!"

18 octombrie 2016
simeon stalpnicul png
Rocsana Marcu a povestit cum a ajuns să renunţe la tatăl fetiţei eiFOTO: Arhiva personală

Condamnată că are două copii cu bărbaţi diferiţi, Rocsana Marcu a povestit cum a ajuns în această situaţie. Prezentatoarea tv a renunţat la relaţia cu fiul fostului primar de Giurgiu după acesta i-a spus să facă avort. Rocsana nu doar că s-a încăpăţănat să nu renumţe la copil, ci l-a obligat pe fostul iubit în instanţă să-şi recunoască copilul.

Rocsana Marcu nu prea poate spune că a avut noroc în dragoste. Vedeta s-a îndrăgostit nebuneşte de doi bărbaţi cu care a făcut cei doi copii, dar de care ulterior s-a despărţit. Luni seară, la "Un show păcătos", blonda a vorbit despre trădarea fostului partener şi cum a renunţat pe ultima sută de metri să nu întrerupă sarcina.  

"Îl iubeam cu toate mesele de ruletă. Îi plăcea să joace foarte mult. Îl sunam şi îl întrebam unde este, iar el îmi spunea că este acasă, în pat. Când sunam la sală, fata de acolo îmi spunea că joacă şi că este nervos că pierde. Eu boceam acasă că iar m-a minţit... Când am rămas însărcinată, el şi-a dorit foarte mult. Mi-a spus că vrea să fie băiat. În momentul în care a văzut la ecograf că e fată, totul s-a schimbat. I-am trimis un mesaj urât şi îmi pare rău că eu nu vorbesc aşa. «Trimite-o pe mă-ta să facă avort!», i-am scris şi de atunci nu am mai vorbit. M-am dus când aveam trei luni la medicul meu şi i-am spus că vreau să fac avort. Doctorul a încercat să mă oprească şi să-mi spună că este târziu. I-am explicat că nu pot păstra copilul pentru că m-am despărţit. Îmi aduc aminte că am rămas cu femeia care îmi făca curăţenie şi toată noaptea am plâns şi am fumat. La un moment dat spre dimineaţă, când aşteptam să se facă ora să plec la spital, am adormit pentru câteva minute. Am aţipit şi am văzut o fetiţă care mi-a spus «mami, nu mă omorî că o să fii foarte mândră de mine!». Atunci, m-am urcat în maşină şi m-am dus la Elias. Mi s-a spus să iau halat şi să intru în salon. Apoi, am intrat în sală. Zâmbeam şi lacrimile în curgeau continuu. I-am spus medicului că nu pot să fac avort. El m-a luat de cap şi m-a pupat. Nu m-am mai văzut cu el de când eram însărcinată. Şi fata are 9 ani şi nu a văzut-o niciodată!", a spus Rocsana Marcu la Antena 1.

Vedeta (36 de ani) nu a fost niciodată căsătorită. Ea are două fetiţe, Mayra (9 ani) şi Indira (5 ani), cu doi bărbaţi diferiţi. Rocsana a fost în proces cu Ştefan Adrian Iliescu, fiul fostului primar din Giurgiu, deoarece acesta a refuzat să-şi recunoască fiica, pe Mayra. Tatăl celei de-a doua fetiţe, Indira, este avocatul Florin Moldoveanu, de care, ulterior, Rocsana s-a despărţit şi de el. 

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
anda adam
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png