Rocsana Marcu s-a logodit cu fostul soț al gimnastei Maria Olaru. Destine la indigo

31 mai 2017
simeon stalpnicul png
Rocsana Marcu pare să-și fi găsit fericirea în brațele fostului soț al gimnastei Maria Olarufoto: arhivă personală

Au doi copii, două relații eșuate și un destin parcă tras la indigo! Povestea de dragoste dintre Rocsana Marcu și politicianul Bogdan Diaconu ar putea fi scenariul unui film cu final fericit. Vedeta de la Antena Stars și fostul soț al gimnastei Maria Olaru s-au logodit în mare secret.

De câteva săptămâni bune, în showbiz-ul autohton a apărut un nou cuplu. Este vorba despre Rocsana Marcu, vedeta de la Antena Stars, și politicianul Bogdan Diaconu, care a divorțat recent de gimnasta Maria Olaru.

Cei doi îndrăgostiți își declară deschis iubirea pe rețelele de socializare, în imagini care nu lasă loc de interpretări. Mai mult, umblă vorba că, deși nu s-au mutat încă împreună, Rocsana și Bogdan s-ar fi logodit săptămâna trecută, în Suedia, chiar la concertul lui Bruno Mars, artistul preferat al cuplului.

Despre Rocsana și liderul Partidului România Unită s-ar putea spune sunt suflete-pereche, date fiind destinele asemănătoare. Vedeta de la Antena Stars are două fetițe, Mayra (10 ani) și Indira (6 ani) din două relații diferite, în vreme ce politicianul are doi copii cu cele două foste neveste. Cu gimnasta Maria Olaru, Bogdan Diaconu are un băiat în vârstă de doi ani, iar cu prima soție un altul de 12 ani.

simeon stalpnicul png
Maria Olaru și Bogdan Diaconu, pe vremea când formau o familiefoto: arhivă personală

Se pare că cei patru copii se înțeleg foarte bine, Rocsana și Bogdan având grijă să-i aducă împreună în weekend-uri. Cum lucrurile par să meargă ca pe roate, s-ar putea ca în curând să bată clopotele de nuntă pentru cei doi.  

oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
image
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kourtney kardasian (1) jpg
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg