Rodica Popescu Bitănescu, lecție de umor la "Chefi la cuțite". Cu ce preparat i-a dat gata pe jurați

Ultima actualizare:

    Rodica Popescu Bitănescu a gătit chifteluțe marinate Sursă foto: Antena 1
Rodica Popescu Bitănescu a gătit chifteluțe marinate Sursă foto: Antena 1

Surprizele se țin lanț în emisiunea Chefi la cuțite. Nu doar cei care aspira la o carieră în domeniul gastronomic prezintă în fața celor trei chefi preparate alese, ci și vedetele autohtone. Marți seara, 15 martie, cea care a adus starea de bine în platou a fost actrița Rodica Popescu Bitănescu. Iată ce fel de mâncare a pregătit și cum au reacționat jurații.

Rodica Popescu Bitănescu, în vârstă de 82 de ani, a adus zâmbetul pe buzele celor trei chefi. Actrița a pregătit o rețetă specială de chifteluțe marinate, iar jurații nu au rămas indiferenți. Așa cum era de așteptat, carismatica actriță, plină de energie, a glumit și râsul ei inconfundabil a fost unul molipsitor. 

După ce au degustat atent preparatul, Sorin Bontea, Florin Dumirescu și Cătălin Scărlătescu au încercat să își dea seama cine ar fi putut pregăti un astfel de preparat. Nimeni nu se aștepta ca Rodica Popescu să fie "autoarea". „Nu m-am gândit niciodată în viața mea că o să veniți să ne gătiți. Nu mi-a trecut niciodată prin cap treaba asta, că o să vă dați jos de pe soclul acela unde stați și să gătiți. Sunteți așa, foarte umană. Vă mulțumim că ați venit la noi”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, vizibil emoționat.

„Vai de mine, de când vă aștept. Vai de mine, vai de noi toți patru acum. Eu, în perioada asta repet textele, pentru că suntem într-o perioadă în care nu jucăm teatru. E cea mai mare suferință”, a mărturisit actrița despre perioada pandemiei atunci când a fost întrebată de jurați ce mai face și cum se descurcă în vremurile acestea dificile. 

Rodica Popescu Bitănescu a făcut furori la Iumor, cu un număr excepțional de roast 

Rodica Popescu Bitănescu nu este străină emisiunilor de divertisment.  Ea a făcut furori și în platoul Iumor, acolo unde a glumit pe seama juraților și a diferitelor întâmplări din viață. Cu ironii fără rețineri la adresa juraților iUmor, dar și la adresa celor doi prezentatori, Dan Badea și Șerban Copoț, Rodica Popescu Bitănescu a fost savuroasă și când a vorbit despre propria ei persoană: "Cui nu-i place vârstă mea, să nu o apuce".


    Rodica Popescu a stârnit hohote de râs la Iumor, cu un număr de roast Sursă foto: Antena 1
Rodica Popescu a stârnit hohote de râs la Iumor, cu un număr de roast Sursă foto: Antena 1

Marea actriță a reușit nu doar să îi surprindă cu prezența sa pe scena iUmor, ci și să îi lase fără cuvinte pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. ”Nu poate fi contestată, e una dintre cele mai interesante actrițe pe care le-am văzut!”, a spune Cheloo, în timp ce Mihai Bendeac a căzut la picioarele Rodicăi Popescu Bitănescu.

”A fost absolut minunată, pe lângă faptul că are mintea la fel de ageră ca la 20 de ani, are o tinerețe extaordinară în gândire! A înțeles dinamica, schimbările, e un om care s-a adaptat fără să se trădeze pe sine! În public au fost puști, care poate nu o știau, dar toată lumea o iubea!”, a spus Mihai Bendeac.

Actrița iubește de 45 de ani același bărbat

Rodica Popescu-Bitănescu iubește de peste 45 de ani același bărbat, pe Mircea Bitănescu. Actrița are o căsnicie frumoasă și o carieră înfloritoare. Secretul mariajului ei longeviv este acela că a făcut compromisuri, după cum ea însăși recunoaște.


    Rodica Popescu s-a îndrăgostit la prima vedere de cel care i-a devenit soțSursă foto: Captură video
Rodica Popescu s-a îndrăgostit la prima vedere de cel care i-a devenit soțSursă foto: Captură video

Rodica Popescu-Bitănescu (82 ani) și-a cunoscut soțul, pe Mircea Bitănescu, de profesie jurist, atunci când a dat examen pentru obținerea permisului auto. Bărbatul se afla în comisia de examinare. A fost dragoste la prima vedere, abia ulterior actrița i-a descoperit și alte calități, în afară de cele fizice, care au dat-o gata.

Citește și:

Rodica Popescu Bitănescu, 45 de ani de căsnicie. Ce adoră actrița la soțul ei și n-a mai găsit la alți bărbați

VIRAL Rodica Popescu Bitănescu i-a "tăvălit" bine pe jurații iUmor. Secretul actriței, la 82 de ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net