Românca lui Vin Diesel, îndrăgostită lulea de un american putred de bogat! Cum arată iubitul ei

Ultima actualizare:

    Alina Puşcău este una dintre cele mai frumoase românce, care şi-au făcut un nume în străinătate foto: arhiva personală
Alina Puşcău este una dintre cele mai frumoase românce, care şi-au făcut un nume în străinătate foto: arhiva personală

Alina Puşcău(35 de ani) trăieşte visul american! După ce a avut în trecut o relaţie cu celebrul actor Vin Diesel, acum românca noastră se iubeşte cu unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din S.U.A., un tinerel cu mare lipici la femei. Fotomodelul şi afaceristul au o relaţie cât se poate de serioasă şi se întâlnescc deja de un an şi jumătate.

Discretă cu viaţa personală, Alna Puşcău s-a dat de gol că este mai îndrăgostită ca niciodată. Fotomodelul are o relaţie cu David (38 de ani), un american pe care până acum l-a ţinut ascuns. Recent, focoasa şatenă şi iubitul ei au decis să-şi trăiască povestea de dragoste şi pe reţele de socializare, acolo unde românca a publicat o imagine  în care îşi sărută tandru iubitul. Alina Puşcău şi David se cunosc de un an şi jumătarte şi tot de atunci formează un cuplu.  


    Alina Puşcău şi iubitul ei, David Jehanfoto: arhiva personală
Alina Puşcău şi iubitul ei, David Jehanfoto: arhiva personală

"De Ziua Indragostitilor ne-am cunoscut, anul trecut, la un festival de la New York. Nu mi-a dat inelul de logodnă, aşa că nu mă mărit. Vom vedea, cine ştie… ce o vrea Dumnezeu", spunea Alina la începutul anului într-un interviu.

Cine este Alina Puşcău 

Alina Puşcău este fotomodel de talie internaţională, cântăreaţă de succes și actriţă aspirantă. Celebră în Statele Unite și fostă iubită a lui Vin Diesel, nu întâmplător a devenit prima româncă de pe pe coperta Playboy USA.

Românca a fost descoperită la 16 ani, în urma concursului Elite Model Look, şi a început să călătorească în întreaga lume, realizând pictoriale pentru brand-uri celebre şi lucrând cu fotografi legendări precum Bruce Weber, Patrick Demarchelier şi Marc Baptiste. La 19 ani, prezenta deja pentru Victoria's Secret, GAP şi Pepe Jeans, urcând destul de repede în ierarhia supermodelelor.

În primii doi ani de carieră, Alina Puşcău a făcut naveta între România şi ţările unde avea contracte, dar la 19 ani s-a mutat definitiv în Statele Unite, la New York. În aceeaşi perioadă, a obţinut și un mic rol în filmul "Shallow Hal", alături de Jack Black şi Gwyneth Paltrow.

La 18 ani, Alina l-a cunoscut pe actorul Vin Diesel, la Paris, iar actorul s-a îndrăgostit nebuneşte de ea. După o relație de doi ani, s-au despărțit. El îşi dorea o familie și ar fi vrut copii. Ea nu era pregătită pentru asta, aşa că au luat-o pe drumuri drumuri diferite în viaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net