Românii au talent: cele mai tari momente de vineri seară


    Un tânăr din Chişinău a făcut o promisiune curajoasă pentru  următoarea etapă «Românii au talent»Foto: PRO TV
Un tânăr din Chişinău a făcut o promisiune curajoasă pentru următoarea etapă «Românii au talent»Foto: PRO TV

Are doar 19 ani, dar îl duce capul şi la propriu, şi la figurat. Poate să ţină în echilibru pe frunte obiecte grele şi susţine că n-ar avea nicio problemă dacă însăşi Mihaela Rădulescu i s-ar urca într-un picior, pe cap.

Printre dansatorii, cântăreţii, acrobaţii şi magicienii care au urcat vineri seara pe scena de la „Românii au talent” (Pro TV), ediţia din 11 martie, s-a făcut remarcat Vadim Petcovici. Tânărul a venit de la Chişinău cu o minge, o sabie, o chitară, o masă şi o scară metalică, pe care le-a folosit ca să danseze cu ele când pe nas, când pe frunte, într-un echilibru perfect. „Crezi că ai putea s-o ţii pe Mihaela în echilibru, dar cu tocurile de astăzi?”, l-a întrebat, la final, Andi Moisescu.

Sigur pe el, băiatul a declarat că n-ar avea nicio problemă. Totuşi, Răduleasca a vrut să facă mai întâi o probă şi i-a dat doar pantoful pe care Vadim l-a ţinut câteva secunde pe nas. „Data viitoare doresc să stau într-un picior la tine pe frunte”, i-a spus, cucerită, Mihaela, care l-a blagoslovit cu votul ei şi l-a trimis în etapa următoare. În speranţa că lucrurile promise în emisiune se şi întâmplă, colegii juraţi i-au dat şi ei, curioşi,  câte un „da” tânărului.


    Foto: PRO TV
Foto: PRO TV

Ryabova Ecaterina şi Diana Kushchak au prezentat un dans la bară inedit, plin de senzualitate, dar care demonstrează o forţă şi o flexibilitate incredibile. „Vă propun să rămâneţi aici toată seara şi, din când în când, să mai performaţi”, le-a spus Călinescu.


    Foto: PRO TV
Foto: PRO TV

Pe scenă a urcat şi un cuplu care a adus, pentru prima dată, genul de dans numit „boleadoras”, după cum li se spune cowboy-ilor sud-americani. Cei doi ai mânuit cu mult curaj câte un bici la capătul căruia erau legate pietre şi, cu ele, atingeau cu precizie ba o sticlă de apă ţinută de celălalt pe cap, ba ţigara din gură.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
Screenshot 2022 11 29 at 17 02 46 png
Screenshot 2022 11 29 at 14 50 45 png
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg