''Românii au talent'': Ei se bat doar cu vocea pentru 120.000 de euro

Finala “Românii au talent” de vineri (12 iunie), transmisă în ­direct de PRO TV de la ora 20.30, ar putea fi uşor confundată cu una de la “Vocea României”.

Asta pentru că în ultimul act al competiţiei s-au strâns nu mai puţin de 5 solişti, care au impresionat juriul şi publicul cu glasul lor puternic. Cei cinci sunt însă foarte ­diferiţi şi unde mai pui că au făcut şi câteva modificări în stilul lor, special pentru finala de vineri, de la “Românii au talent” . Micuța Nicoleta Iancu va aduce din nou folclorul pe scenă, dar va introduce de data aceasta în reprezentația ei și o melodie ritmată.

Frumuşelul Ion ­Barbu, originar din ­Chişinău, va schimba în finala ''Românii au talent" stilul muzical cu care ne-a obișnuit și va cânta operă. Doamna Carmen Cernea va îmbina cu succes trei stiluri muzicale, moment pentru care a exersat întruna în ultimele zile.

Și Bogdan Dumitrașcu, zugravul cu voce de tenor, s-a pregătit intens pentru ''Românii au talent", și va cânta o melodie românească celebră, iar Alexandru Moraru va interpreta o piesă cunoscută la chitară și voce, dar va executa și câteva mișcări de dans. Tot vineri se va acorda şi premiul de 10.000 de euro pentru cel mai original talent.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
alexandra dinub jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png