"Românii au talent", lider de audienţă. Câţi români au urmărit show-ul

Ultima actualizare:

    "Românii au talent" - Ce audienţă-record a înregistrat show-ul de vineri searăfoto: ProTV
"Românii au talent" - Ce audienţă-record a înregistrat show-ul de vineri searăfoto: ProTV

Cea de-a opta ediţie a noului sezon "Românii au talent" a fost lider de audienţă, 3,5 milioane de telespectatori urmărind show-ul pe întreaga sa durată de difuzare, între 20.31 şi 23.16, informează Pro TV.

Ediţia "Românii au talent" a combinat vineri seară, 24 aprilie, emoţie, putere, luptă, acţiune şi mult umor. Talentul a fost prezent pe scenă în cele mai nebănuite forme, însoţit de momente surprinzătoare. Reacţiile celor patru juraţi Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis au fost incredibile, iar comentariile lor au făcut deliciul publicului.

Pe întreaga durată de difuzare, 20.31 - 23.16, 3,5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă de la 22.11, 4,7 milioane de români au fost cu ochii pe show-ul de divertisment. Cea de-a opta ediţie a noului sezon "Românii au talent" a înregistrat 20 puncte de rating şi 48,6% share în intervalul de difuzare 20.31 - 23.16, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de şase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3,3 puncte de rating şi 8,1% share.

"Românii au talent", emisiunea cea mai urmărită

La nivelul publicului din mediul urban, Pro TV a condus detaşat cu 17,5 puncte de rating şi 36% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audienţă medie de 5,8 puncte de rating şi 11,9% share. La nivel naţional, Pro TV rămâne şi de această dată lider, cu o audienţă medie de 18,9 puncte de rating şi 38,3% share, locul secund înregistrând 5,7 puncte de rating şi 11,6% share.

Cea de-a opta ediţie a celui de-al cincilea sezon "Românii au talent" a fost una incendiară, presărată cu momente impresionante, emoţie şi mult talent autentic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net