┬źRom├ónii au Talent┬╗: Mihaela R─âdulescu a pip─âit pe fund un concurent

image
Românii au Talent: Mihaela Rădulescu i-a pus mâna pe fund concurentuluiFoto: captură Pro Tv

Mihaela R─âdulescu face spectacol la ┬źRom├ónii au Talent┬╗. A dansat pe scen─â p├ón─â a r─âmas ├«n sutien, ca ├«n cele din urm─â s─â pip─âie pe fund un concurent.

Jurata reu┼če┼čte s─â ofere momente greu de uitat la ┬źRom├ónii au Talent┬╗. Mihaela n-a refuzat propunerea unui concurent de a merge pe scen─â pentru a fi asistent─â, dup─â ce Andra nu a dorit acest lucru.

image
Foto: captur─â Pro Tv

R─âzvan a rugat-o pe diva de la Monaco s─â aleag─â o carte de joc dintr-un pachet ┼či s─â o pun─â la piept. Mihaela ┼či-a b─âgat cartea la decolteu. Apoi, i-a spus s─â se ├«ntoarc─â cu spatele la el ┼či s─â ├«i pun─â m├óna st├óng─â pe picior. ''Dac─â o ridic mai sus, ├«i pun m├óna pe fund'', a spus R─âduleasca. ├Äns─â Mihaela a ajuns, ├«n cele din urm─â, cu m├óna pe fundul lui.

image
Foto: captur─â Pro Tv

┬źRom├ónii au Talent┬╗: Sezonul cinci aduce surprize de propor┼úii

Sezonul cinci aduce un nou juriu, dar ┼či multe nout─â┼úi ┼či surprize. Mihaela R─âdulescu ┼či Bebe Cotimanis s-au al─âturat Andrei ┼či lui Andi Moisescu la masa juriului de la "Rom├ónii au talent" ┼či, ├«mpreun─â, vor dovedi c─â fac o echip─â imbatabil─â, plin─â de umor, a c─ârei chimie e evident─â. Cei patru au fost surprin┼či de originalitatea ┼či creativitatea concuren┼úilor veni┼úi la preselec┼úii, iar comentariile lor din timpul show-ului vor face deliciul telespectatorilor.

O alt─â noutate la "Rom├ónii au talent" e ╚Öi apari┼úia golden buzz-ului, butonul auriu care trimite un concurent direct ├«n semifinal─â ┼či creaz─â un adev─ârat spectacol ├«n momentul ├«n care este ap─âsat. Jura┼úii au folosit acest buton miraculos ┼či, astfel, ┼či-au salvat concuren┼úii prefera┼úi pentru urm─âtoarea etap─â.

bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lidia buble png
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg