«Românii au Talent»: Mihaela Rădulescu a pipăit pe fund un concurent

image
Românii au Talent: Mihaela Rădulescu i-a pus mâna pe fund concurentuluiFoto: captură Pro Tv

Mihaela Rădulescu face spectacol la «Românii au Talent». A dansat pe scenă până a rămas în sutien, ca în cele din urmă să pipăie pe fund un concurent.

Jurata reuşeşte să ofere momente greu de uitat la «Românii au Talent». Mihaela n-a refuzat propunerea unui concurent de a merge pe scenă pentru a fi asistentă, după ce Andra nu a dorit acest lucru.

image
Foto: captură Pro Tv

Răzvan a rugat-o pe diva de la Monaco să aleagă o carte de joc dintr-un pachet şi să o pună la piept. Mihaela şi-a băgat cartea la decolteu. Apoi, i-a spus să se întoarcă cu spatele la el şi să îi pună mâna stângă pe picior. ''Dacă o ridic mai sus, îi pun mâna pe fund'', a spus Răduleasca. Însă Mihaela a ajuns, în cele din urmă, cu mâna pe fundul lui.

image
Foto: captură Pro Tv

«Românii au Talent»: Sezonul cinci aduce surprize de proporţii

Sezonul cinci aduce un nou juriu, dar şi multe noutăţi şi surprize. Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis s-au alăturat Andrei şi lui Andi Moisescu la masa juriului de la "Românii au talent" şi, împreună, vor dovedi că fac o echipă imbatabilă, plină de umor, a cărei chimie e evidentă. Cei patru au fost surprinşi de originalitatea şi creativitatea concurenţilor veniţi la preselecţii, iar comentariile lor din timpul show-ului vor face deliciul telespectatorilor.

O altă noutate la "Românii au talent" e și apariţia golden buzz-ului, butonul auriu care trimite un concurent direct în semifinală şi crează un adevărat spectacol în momentul în care este apăsat. Juraţii au folosit acest buton miraculos şi, astfel, şi-au salvat concurenţii preferaţi pentru următoarea etapă.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
iulia vantur jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota