«Românii au talent» sezonul 10. Pavel Bartoș, șapte secrete de dincolo de micul ecran

Ultima actualizare:

    Pavel Bartoș, aici alături  de Smiley, colegul său  de emisiune și prietenul  de suflet, cu care  s-a și înruditFotografii: PRO TV
Pavel Bartoș, aici alături de Smiley, colegul său de emisiune și prietenul de suflet, cu care s-a și înruditFotografii: PRO TV

De 10 ani, ni-i arată pe cei mai talentaţi români. Serile de vineri, cu emisiunea ”Românii au talent”, n-ar avea acelaşi farmec fără Pavel Bartoş şi Smiley, prezentatorii îndrăgitului show. De când sunt colegi, s-au împrietenit la cataramă, ba chiar s-au şi înrudit: cântăreţul este naşul uneia dintre fetele actorului. Bartoş, care a împlinit de curând 45 de ani, a vorbit cu Click! despre talentele lui, despre puterea şi determinarea de a juca în opt piese de teatru, dar şi despre familia şi pasiunile sale mai puţin cunoscute.

Click!: A fost ziua ta de curând. Ce ţi-ai dorit?

Pavel Bartoş: Ca în fiecare an, de când am devenit mai înţelept, îmi doresc sănătate! Atât mie, cât şi celor dragi. Şi să nu renunţ la ale mele visuri.

Ce îţi doreşti pentru anul acesta?

Îmi doresc doar sănătate şi să am putere, să nu renunţ la lucrurile pentru care muncesc. Văd în jurul meu oameni care renunţă la primul obstacol şi mă întristează acest lucru. Vreau să îmi iasă un nou spectacol de teatru, sper să pot face filmul de lungmetraj, să meargă bine sezonul de la “Românii au talent”, viitorul sezon “Vocea României”. Am foarte multe planuri. Cel mai important este să am familia alături şi merg mai departe.

Eşti un tată autoritar? Cum reacţionezi când fetiţele nu te ascultă?

Aoleu, aoleu, aoleu ! Nu cred că sunt un tată autoritar. Eu şi soţia mea ne impunem punctul de vedere, deoarece suntem pe aceiaşi lungime de undă, reacţionăm ca un tot unitar şi lucrăm în tandem. Spre exemplu, dacă eu vin dintr-o deplasare şi le-am adus un cadou, dar fetiţele au supărat-o pe mama lor, atunci le spun şi nu le dau cadourile la acel moment. Ele ştiu şi înţeleg aceste momente. În rest, de când am copii, am învăţat să am multă răbdare şi să ascult. Dacă îi asculţi, vezi cum se rezolvă orice problemă. Din punctul meu de vedere, cel mai rău este să reacţionezi impulsiv.

Juriul noi ediții a show-ului: Florin Călinescu, Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu
Juriul noi ediții a show-ului: Florin Călinescu, Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu

Îţi mai aminteşti primul 10 luat la şcoală?

Da, mi-l amintesc. A fost la caligrafie! În clasele 1-4 am fost un alintat al acestei note, prindeam foarte repede în clasă. Atunci veneam de la şcoală, făceam repede temele şi apoi puteam să ies afară, până să intru seara şi să merg la somn.

În câte piese joci acum?

Hai să le enumăr: Fugarii, Linişte!Sărut.Acţiune!, Titanic Vals, Gaiţele, Natură moartă cu nepot obez, Slugă la doi stăpâni, Pyramus & Thisbe 4 You, Svejk. La acest moment în 8 piese, iar în cea mai veche joc de 17 ani, din 2003 – Gaiţele.

Dacă nu te făceai actor, ce ţi-ai fi dorit să faci?

Îi admir foarte mult pe cântăreţii de Operă, dacă aveam ureche muzicală şi o voce foarte bună, mi-ar fi plăcut să mă îndrept spre acel domeniu. La începutul carierei, jucam Operetă şi Cabaret, foarte mult, acum mai joc doar opereta Liliacul.

Câţi prieteni foarte buni ai pe care îi poţi suna noaptea la ora 2?

Sunt un norocos! Probabil în total am 15 – 20 de prieteni, dar pe care îi pot suna oricând. Şi care mă pot suna la orice oră. Nu am prieteni de conjunctură, sunt oameni din domenii foarte diverse, nu doar din zona de actorie.

Ai un top 10 piese pe care le iubeşti?

Nu am un top, dar vă voi spune ce îmi place să ascult. Sunt mai retro, sunt fan Beatles, îmi plac Queen, Nat King Cole, îmi iau energia din această zonă. Îmi plac şi piesele actuale, sunt fan Smiley (ca întreaga mea familie). La drum lung ascult muzică românească – începând de la Fraţii Grigoriu, Moscopol, până la cei din ziua de astăzi. În trafic, ascult muzică clasică deoarece mă linişteşte.

Adoră pâinea de casă cu cartofi

Simpaticul actor a făcut furori de curând pe Facebook cu o fotografie cu trei pâini de casă, proaspăt scoase din cuptor. ”Gătesc şi îmi place foarte mult. Mi-aş fi dorit să am timp să gătesc şi mai mult.

Este important să ai timp şi să ştii pentru cine faci mâncarea. Îmi place să coc pâine când apuc, mai ales în preajma sărbătorilor. Preferata mea este cea cu cartofi, dar fac şi cu măsline, şi cu ceapă. Dacă pui dragoste în ceea ce faci, nu este deloc complicat”, ne-a dezvăluit Bartoş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net