Romaniţa vrea despăgubiri pentru moartea lui Iovan? Ce spune creatoarea de modă


    Romaniţa Iovan
Romaniţa Iovan

Au trecut cinci luni de la tragicul accident din Munţii Apuseni, în care Adrian Iovan şi Aura Ion şi-au pierdut viaţa. Romaniţa, fosta soţie a pilotului, a fost foarte afectată de moartea lui, mai ales că fiul lar, Albert, a rămas fără tată la o vârstă mult prea fragedă.

Recent, în presă au apărut informaţii conform cărora creatoarea de modă ar cere despăgubiri în cazul morţii lui Iovan. Romaniţa s-ar fi constituit parte civilă în dosarul penal în care sunte cercetate împrejurările morţii fostului soţ.

Vedeta a dezvăluit însă faptul că nu a făcut un asemenea demers, mai ales că nu este considerată parte vătămată. Doar Albert, fiul ei de opt ani, poate fi considerat asta, pentru că este direct afectate de moartea lui Iovan. Cum băiatul este minor, el este lipsit de grija pe care i-o poate oferi un părinte. În cazul unui dosar penal, doar partea vătămată se poate constitui parte civilă, iar Romaniţa nu are acest drept.

"Dezmint in totalitate stirea soc prin care s-a adus la cunostinta publicului faptul ca eu personal m-as fi constituit parte civila in dosarul penal privind accidentul aviatic din 20.01.2014.

Se putea observa faptul ca in astfel de cazuri, minorul, al caui tata a decedat, devine parte vatamata pana la finalizarea in mod definitiv a dosarului penal, fiind lipsit de dragostea, grija si ocrotirea parinteleui decedat posibil din vina anumitor persoane fizice si/sau juridice. Prin urmare, parte civila se poate constitui doar cel care are calitatea de parte vatamata in dosarul penal", a scris Romaniţa pe pagina sa de Facebook.

zodia care consuma alcool jpg
catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
image
image
image
image
image
image
cub mariana moculescu png
Andreea Esca  jpg
andreea marin
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg