Rona Hartner, dezamăgită de femeile din România!

simeon stalpnicul png

Plecată din România de 13 ani, Rona Hartner, constată că româncele nu se mai îngrijesc şi s-au urâţit.

Într-un interviu acordat site-ului www.emulte.ro, Rona Hartner a vorbit despre proiectele sale, despre viaţa personală, cât şi despre cum vede România după 13 ani.

Actriţa spune că nu se gândeşte să se întoarcă în ţară, asta deşi o iubeşte foarte mult, însă în România ea nu se poate exprima ca artist.

"Eu îmi iubesc foarte mult ţara, aşa că m-aş întoarce oricând, doar că, momentan, aici nu am posibilitatea să mă exprim ca artist. Când voi fi respectată la adevărata mea valoare, da, m-aş întoarce. Deocamdată România consumă bârfa, iar eu urăsc bârfele. În România nici nu deschid televizorul sau dacă îl deschid evit canalele româneşti. Uite, de exemplu, ieri m-am uitat la o emisiune pe Discovery în care se expuneau modurile în care se fabrică creioanele. Mi s-a părut o emisiune cu mult mai interesantă decât cele în care se ceartă şi se împacă diferite “vedete” din România din dorinţa de a fi promovate", susţine Rona, care, deşi s-a bucurat şi ea de succes în urma unui scandal care a ţinut mult timp prima pagină a tabloidelor, spune că şi-a dorit să devină cunoscută pentru ceea ce aveam eu de oferit, de spus în teatru, film, muzică, în niciun caz prin scandal".

Rona a plecat din ţară în 1997 şi spune că, acum după 13 ani, a constat că femeile s-au urâţit şi nici nu se mai îngrijesc aşa cum o făceau odată.

"Femeile s-au urâţit. Nu mai sunt ce au fost. Probabil că fast-food-urile au contribuit puternic la acest lucru. Am mai observat că româncele nu se mai îngrijesc aşa cum o făceau odată. Am mai găsit multe, multe maşini, ceea ce nu e chiar plăcut. Din păcate, sunt de părere că lucrurile nu au evoluat în România aşa cum ar fi trebuit să evolueze imediat dupa revoluţie", spune Rona.

Actriţa susţine că în străinătate se bucură de succes şi este apreciată la adevărata ei valoare. Spre exemplu, ea a povestit că tocmai ce s-a întors de la Cannes unde a fost "senzaţia serii".

simeon stalpnicul png

"Chiar m-am simţit extraordinar, mai ales că am fost asaltată cu întrebări chiar de ministrul francez al culturii, Frederic Mitterrand, fiul fostului preşedinte Francois Mitterrand".

george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub andreea antonescu png
virgil iantu jpg
rebeca pascu jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub brigitte pastramă png
01 victor dorobantu si tim burton foto arhiva personala jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg