Rona Hartner divorțează de francezul Herve! «Ne-a pus capac și nouă pandemia»

14 mai 2021
article img
Rona Hartner și DJ-ul franco-sicilian Herve Camilleri nu mai locuiesc împreună de o lună și jumătatefoto: arhiva personală

Un nou divorț zguduie showbiz-ul românesc! Rona Hartner se desparte de soțul ei, DJ-ul francez Herve Camilleri, după trei ani de la nuntă! Cei doi nu mai locuiesc împreună de o lună și jumătate, de când au decis să o ia pe drumuri separate.

Șoc în showbiz! Rona Hartner (49 de ani) divorțează de francezul Herve Camilleri (47 de ani), bărbatul care i-a fost alături timp de trei ani și fără de care nu ar fi ieșit victorioasă în lupta cu cancerul!

Vestea a căzut ca un trăsnet, mai ales că cei doi colaborau foarte bine și pe plan muzical, fiind un cuplu foarte sudat. Vedeta a anunțat însă că ea și francezul nu mai formează un cuplu de o lună și jumătate. „Divorțez! De o lună jumate suntem separați. Eu am păstrat casa, era pe numele meu. De Paște nu am fost împreună. Probabil că misiunea pe care o aveam împreună a fost prea dificilă, Dumnezeu voia să fim mai puternici și poate că noi nu am fost. Drumurile noastre s-au despărțit!”, a declarat Rona Hartner, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Rona Hartner: „Au fost trei ani de explozie și foc de artificii”

Rona Hartner a evitat să dea prea multe amănunte despre motivele rupturii subite de soțul ei, precizând totuși că pandemia ar fi fost de vină. „Zece ani am stat singură, trei ani am stat cu Herve, trei ani foarte frumoși, cu proiecte muzicale. Am rămas prieteni. Dar, când e o evidență că ceva nu merge, nu are sens să continuăm. Eu sunt fericită pentru că atunci când crezi în Dumnezeu nu ai de ales. În opinia mea, persoanele care se căsătoresc traversează pe mare cu o barcă și, când ajung la liman, uneori barca e praf. La prima căsătorie, primul meu soț a sărit din barcă. Acum nu a fost așa. Am ajuns amândoi la liman, dar nu mai era barca. Au fost trei ani de explozie și foc de artificii. Fără regrete. Dacă aveam un copil împreună, era altceva. Am fost un cuplu prolific muzical. Eu nu vreau să-mi spăl rufele în public. Acum am depășit momentul”, a explicat Rona motivele separării de soțul său. 

Citește și:

De ce nu vrea Rona Hartner să facă sex cu iubitul înainte de nuntă

Rona Hartner: ”L-am cunoscut într-un weekend de rugăciune”

Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner (49 de ani) s-a căsătorit în octombrie 2019 cu DJ-ul franco-sicilian Herve Camilleri (47 de ani) pe Coasta de Azur. Artista a luat decizia să se căsătorească cu dj-ul francez după ce acesta i-a fost alături în lupta cu cancerul de colon, cu care fost dignosticată în februarie 2019.

Atunci, artista mărturisea despre relaţia sa cu Herve: „Ne-a unit muzica, dar ne-au unit şi alte chestii şi, înainte de toate, ceea ce m-a unit de el este faptul că este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului ăsta îi spun «da». Din momentul ăla m-am îndrăgostit brusc de el, parcă s-a deblocat ceva în sufletul meu. Se ruga de mine de vreo trei-patru luni să-i spun «da» şi i-am spus «nu, nu te ştiu cum eşti». L-am cunoscut într-un weekend de rugăciune şi am început să lucrăm împreună şi s-a iscat ceva foarte frumos între noi şi acum facem Cristotecă, pe muzică electro, noi îl anunţăm pe Hristos, nu îl aducem pe Hristos într-un loc de pierzanie, pentru că la Cristotecă nu se bea alcool“, povestea Rona, la acea vreme.

article img
Rona Hartner și DJ-ul franco-sicilian Herve Camilleri s-au căsătorit în 2019foto: arhiva personală

Rona Hartner a mai fost căsătorită cu actorul argentinian Rocco Sedano, de care a divorţat în anul 2008 şi alături de care are o fiică, pe Sumaila.