Rona Hartner: «M-am imunizat înotând în apă rece de mare»

Ultima actualizare:

    De ziua ei, pe o insulă cu un peisaj de vis
De ziua ei, pe o insulă cu un peisaj de vis

A împlinit 48 de ani pe 9 martie şi a avut parte de o aniversare în familie, alături de soţul său, Herve Camilleri, şi de fiica ei în vârstă de12 ani, Sumalya. Iubitul său soţ i-a pregătit o surpriză şi a dus-o pe o insulă pustie, unde s-au bucurat doar ei doi de mare şi de soare, iar la întoarcere, acasă, fiica ei o aştepta cu un al doilea tort aniversar.

Rona Hartner îşi trăieşte viaţa din plin şi e frumoasă! A câştigat lupta cu cancerul prin rugăciune şi acum simte că nimic nu îi mai poate sta în cale! Iată ce a povestit, exclusiv, pentru Click!Click!: Cum a fost la aniversarea celor 48 de ani?Rona Hartner: Acum, dacă nu avem voie cu petreceri şi dacă suntem doar online, parcă zici că îţi lipseşte ceva. Am chef să văd oamenii, m-am uitat la petrecerile din anii trecuţi, ce paranghelii am făcut de ziua mea. Anul acesta a fost ca de Revelion, am stat doar cu familia mea, cu soţul meu şi cu fiica mea şi a fost magic!

Ce cadou v-au pregătit soţul şi fiica dumneavoastră?Acum am avut o zi de naştere pe care iubitul meu m-a făcut  să o simt din plin! Am avut o zi, aşa, fascinantă! M-a furat de dimineaţă, mi-a zis “La mulţi ani”, dar mi-a spus “Mă urmezi toată ziua!”. Mi-a zis “Nu ştii nimic”! Mie îmi plac surprizele enorm aşa că soţul meu a aranjat el să ne aştepte un vapor în portul din Toulon, m-a luat cu vaporul şi m-a dus pe o mică insulă, pe care nu o ştiam pentru că nu putem să plecăm aşa departe. De exemplu, doar aici în zona unde locuiesc avem 12 plaje diferite, dar nu le cunosc chiar pe toate. El îmi descoperă aşa, din când în când, câte o  plajă! M-a dus pe o insulă, pe o plajă pustie, acolo a aranjat să avem un delivery de sushi şi tort, şi flori, totul mă aştepta acolo. Erau 15-16˚C afară,  era un soare superb! Apa avea 8˚C şi am înotat totuşi pentru că prea arăta de parcă eram în Rai! Când am ajuns acasă mă aştepta altă surpriză, a pus la cale cu fiica mea să mă aştepte cu un alt tort acasă şi au făcut în aşa fel încât să am o aniversare cu el şi fata, am fost toţi 3 acasă. A fost o petrecere de neuitat în familie, numai noi acasă. Nici nu voiam mai mult. Aşa a fost şi de Revelion!


    Alături de soţul ei, Herve Camilleri
Alături de soţul ei, Herve Camilleri

Aţi început o serie de dezvăluiri pe canalul de YouTube! Despre ce este vorba mai exact? Da, am şi postat deja prima dezvăluire! E vorba despre o serie de dezvăluiri personale pe care le voi face pe canalul meu de YouTube şi despre care nu ştie nimeni.  Au fost publicate în cartea mea lansată în Franţa, în anul 2019, chiar când eram bolnavă de cancer. Practic am avut atunci un an providenţial. Cartea mea lansată în Franţa a fost foarte-foarte bine primită şi am scris şi scenariul pentru filmul pentru Arte care a fost  filmat anul trecut. A fost o schimbare în viaţa mea, să realizez mai multe chestii, clipuri, am lansat un nou clip, realizat de mine de la A-Z, m-am schimbat, m-am reinventat. În acest serial cu dezvăluiri am să vorbesc şi despre anumite şocuri pe care le-am trăit în viaţă, mă voi arăta puţin vulnerabilă. Nu am vorbit nimănui despre încercări şi mă dezvălui practic pentru prima oară.


    De ziua ei, pe o insulă cu un peisaj de vis
De ziua ei, pe o insulă cu un peisaj de vis

Cum staţi cu sănătatea? Cum vă simţiţi?Tocmai am făcut un PET scan, este un scanner extraordinar, e un produs un pic fluorescent şi practic arată dacă este o aglomerare de celule canceroase. E cel mai puternic scanner care există! Trebuie să fac unul pe an, pentru că este destul de toxic pentru organism. Au descoperit iarăşi că nu mai am nici un fir de celulă canceroasă în mine. Au trecut deja 2 ani, în 2019 am terminat chimioterapia, mi-a trebuit un an să îmi revin. Ai nevoie practic de 5 ani ca să îţi revii definitiv, dar eu am reuşit să fac asta după un an pentru că m-am imunizat înotând în apă rece de mare şi mi-am revenit mult mai repede şi am eliminat mult mai mult toxinele, dar dacă ai un regim normal de viaţă, îţi trebuie cam 5 ani ca să elimini chimioterapia din corp. Vezi cum a gândit Dumnezeu să am totul la dispoziţie? Marea, la 500 de metri de casă... totul era predestinat ca să iasă bine! Soţul meu a venit la momentul oportun ca să fie alături de mine la bine şi la greu! Toate au venit la momentul oportun! De aceea trebuie să avem încredere incredibilă. Le aşază Dumnezeu exact! Ce e al tău e pus deoparte!


    Rona și fiica ei, Sumalya
Rona și fiica ei, Sumalya
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net