Rona Hartner, mireasă într-o rochie prin care s-a văzut tot. Cum a arătat în ziua nunţii

Ultima actualizare:

    Rona Hartner, fericită că a făcut pasul cel mare Foto: arhivă personală
Rona Hartner, fericită că a făcut pasul cel mare Foto: arhivă personală

Sâmbătă a fost o zi specială pentru Rona Hartner şi dj-ul francez Herve Camilleri. Cei doi au făcut din cununia lor, ce a avut loc la un restaurant din Toulon, un eveniment public la care au invitat pe toţi cei care au vrut să le fie alături. Sufletul petrecerii, deşi înaine cu doar câteva zile de nuntă, Rona Hartner a făcut şedinţe de chimioterapie, artista noastră a optat pentru o rochie de mireasă atipică, în stil maramureşean, care pe alocuri a avut inserate segmente de mateial tranparent, ce i-au lăsat la vedere posteriorul.

Rona Hartner şi Herve Camilleri au devenit soţ şi soţie şi deja au plecat în luna de miere. Românca şi dj-ul francez s-au cununat civil în Franţa, în oraşul Toulon, unde au şi petrecut ulterior cu invitaţii lor. Mireasa a fost altfel îmbrăcată decât aţi fi obişnuiţi să o vedeţi. Rona a purtat o ţinută specială, cu flori brodate şi segmente de material transparente prin care s-a văzut tot.Într-o imagine publicată la scurt timp după nuntă, în care Rona se află pe plajă, se poate observa că rochia este transparentă şi i-a lăsat la vedere posteriorul artistei.  

Rona Hartner a purtat o ţinută curajoasă la nuntă
Rona Hartner a purtat o ţinută curajoasă la nuntă

Cu două zile înainte de marele eveniment, Rona a repetat câteva melodii cu instrumentiștii ei, pentru a fi în formă la recitalul pe care îl va susține la nuntă. Rona și-a dorit să organizeze, pe 7 octombrie, și o petrecere la București, mai exact o ceremonie religioasă, însă problemele de sănătate cu care continuă să se confrunte nu au lăsat-o să-și împlinească și acest vis.

Rona Hartner şi proaspătul ei soţ petrec la malul mării după nunta de sâmbătă
Rona Hartner şi proaspătul ei soţ petrec la malul mării după nunta de sâmbătă

Rona Hartner, operată de cancer la colon de două ori

Pe 25 februarie 2019, Rona Hartner a fost operată de cancer la colon la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Operaţia a durat şase ore. După două luni, Rona a fost operată din nou în Franța și a urmat chimioterapie preventivă, fără riscul de a-și pierde podoaba capilară sau de a slăbi.  

Vedeta a mai avut probleme în 2017, când a suferit o accidentare gravă la "Uite cine dansează", show-ul de dans difuzat la Pro Tv, şi a fost nevoită să iasă din concurs. Fosta concurentă a suferit o leziune de menisc la piciorul stâng şi a ajuns pe masa de operaţie. Din fericire, recuperarea a decurs ca la carte. Rona şi-a dorit să revină cât mai curând și pe scenă, unde se simte cel mai bine, de aceea probabil că a ales să cânte la propria ei nuntă, sfidând superstiţiile. 

Citeşte şi:

EXCLUSIV Rona Hartner face nuntă mare după ce a scăpat de cancer. Când o vedem mireasă!

Rona Hartner, mărturii despre lupta cu cancerul: «Eram pregătită să mor! Preotul mi-a dat ultima împărtășanie»

image
image
image
image
image
image
ff4e3b3847b992300aea7e7467b04eff jpg
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png