Rona Hartner, rivala Oanei Zăvoranu, în noul show de dans de la Pro TV!

Ultima actualizare:

    Rona Hartner va dansa în noul show de la Pro TVfoto: Arhiva Personală
Rona Hartner va dansa în noul show de la Pro TVfoto: Arhiva Personală

Se completează ringul la noul show de dans de la Pro TV. Cel mai recent nume confirmat este cel al Ronei Hartner, alături de Oana Zăvoranu, Dana Budeanu, Joseph Haddad, Marius Manole şi Sandu Lungu, ca dansatori, și Mihaela Rădulescu şi Cabral în calitate de prezentatori.

După ce ani de zile a fost vedeta Antenei 1, unde a participat la „Te cunopsc de undeva” sau „Sherifi de România”, iată că din această primăvară, Rona Hartner își mută domiciliul pe ringul de dans oferit de Pro TV! Actriţa şi cântăreaţa e una dintre cele mai exuberante vedete și reușește cu fiecare apariție a sa să surprindă și să umple de culoare și fericire orice loc în care se află.

„Pentru mine, dansul are o foarte mare importanță. În familia mea, în ultimele trei generații, toate cuplurile s-au format dansând. Eu am rămas la Paris deoarece am văzut un dansator de tango argentinian dansând și din momentul acela am vrut să învăț tango argentinian, am făcut 9 ani acest stil de dans. Apoi, am luat cursuri de hip-hop, step, salsa și un pic de cha-cha, samba, dar am avut întotdeauna această pasiune pentru dans”, a spus Rona Hartner despre experiența ei în ceea ce privește dansul.

Rona a muncit extrem de mult pentru cariera ei artistică și mai ales pentru dans, de care era dependentă. A făcut totul pentru această pasiune, a respirat și a trăit prin dans, acesta fiind modul prin care ea se exprima cel mai bine. Întotdeauna și-a dorit să participe la un astfel de show și să le arate tuturor dragostea ei pentru dans.

”De ani de zile voiam să particip la un show de dans și nu am putut, așa că acum sunt foarte motivată să rezist cât mai mult, să mă autodepășesc, să dau tot ce e mai bun din mine și sper să pot. În mintea mea, eu am 20 de ani, așa că, dacă acest concurs este făcut pentru oameni de 20 de ani, sunt foarte motivată să particip. Și vreau să fiu într-o formă fizică așa cum știu eu că trebuie.”, a continuat Rona.

Cine e Rona Hartner

Rona Hartner s-a născut pe 9 martie 1973, în Bucureşti şi este  actriță, cântăreață, compozitoare și textieră. A studiat muzica și teatrul la București, iar în 1996 regizorul francez Tony Gatlif i-a acordat rolul principal în filmul „Gadjo dilo”, rol pentru care a primit premiul „Leopardul de aur” la Festivalul Internațional de Film de la Locarno. Rona a jucat în mai multe producții, printre care „Asfalt-Tango”, „Nekro” sau „Dublu extaz”, însă s-a făcut remarcată și în domeniul muzical, a lansat mai multe discuri, pentru unul dintre acestea, Balkanik Gospel, lucrând 11 ani, totul pentru a găsi sound-ul perfect. Rona a plecat din România și a cucerit și Franța cu talentul ei incredibil, fiind una dintre cele mai puternice personalități feminine din lumea muzicii de pe scena franceză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net