Roxana Blagu, ex-Trident, nu și-a mai văzut fetița de 7 ani. Oana locuiește cu tatăl ei: „Suntem străine”

image
Roxana Blagu, mărturisiri dureroase despre fetița ei, pe care nu a mai vazut-o de 7 aniFoto: Captură Video

Invitată în cadrul unei emisiuni, Roxana Blagu a făcut câteva dezvăluiri emoționante din viața personală, mai ales acum că a devenit din nou mămică. Artista a mărturisit cu lacrimi în ochi că nu și-a mai văzut fiica, pe care o are cu fostul partener, de 7 ani, și i-a urat „La mulți ani” prin intermediul emisiunii, dacă altfel nu se poate, așa cum nicio mamă nu ar trebui să fie pusă în postura de a o face.

Roxana Blagu, fostă membră Trident, a devenit de curând mămică pentru a doua oară și spune că băiețelul ei i-a schimbat viața. Totuși, fericirea aceasta este umbrită de faptul că artista nu poate fi alături de fiica ei, pe care nu a mai văzut-o de 7 ani. Oana locuiește cu tatăl ei, iar vedeta nu are o relație apropiată cu acesta.

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, Roxana a făcut dezvăluiri emoționante despre fetița ei, care împlinise fix în ziua respectivă vârsta de 12 ani. „Oana împlinește 12 ani. Cu ocazia aceasta vreau să îi urez și eu La mulți ani!. Este o zi specială pentru mine, fetița mea este deja domnișoară și-mi doresc să fie bine.

O iubesc enorm, chiar dacă nu am văzut-o de atâția ani și practic acum suntem străine. Am zis că nu o să plâng, dar nu am mai stat împreună cu ea de șapte ani. Mi-a fost frică de situația în care sunt astăzi. Eu reușesc să o văd mai tot timpul în poze, de la distanță, încerc să evit tensiunile care s-ar putea face în jurul ei.

Am fost după ea peste tot pe unde aflam că este, dar am renunțat să mai apar în fața ei pentru că mă durea să o văd tristă. Îmi doresc ca într-o zi să vadă tot ce îi scriu și să știe că am fost și voi fi lângă ea mereu”, a mai spus Roxana Blagu, cu lacrimi în ochi, la Pro TV. În prezent, Roxana și-a refăcut viața alături de Andrei Badiu, căruia i-a dăruit un băiețel. 

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
pod peste Dunare 6
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf