Roxana Blagu, super schimbare de look! Și-a tuns 50 de centimetri din păr


    foto: arhiva personală
foto: arhiva personală

De aproape cinci ani Roxana Blagu nu mai mersese la tuns! Solista ex-Trident putea fi confundată ușor cu personajul Disney Rapunzel. Dar, săptămâna trecută, a recurs la o schimbare de look radicală. Vedeta a făcut furori pe covorul roșu, la un eveniment, cu o nouă tunsoare.

Săptămâna trecută, la OK! Golden Night, eveniment cu ștaif care a avut loc în Club Face, din Capitală, Roxana Blagu și prietena ei, Lavinia Cazacu, au făcut furori pe covorul roșu cu ținutele lor marca Sass Store, demne de premiile Oscar. Roxana a îmbrăcat o ținută din două piese, salopetă și pelerină din catifea neagră cu broderie manuală din mărgele, iar Lavinia o rochie cu corset din piele, și dantelă neagră super sexy având în vedere transparența ei.

simeon stalpnicul png

Ambele au ieșit în evidență, însă fosta cântăreață care a îmbrățișat meseria de designer în urmă cu trei ani, i-a lăsat pe toți cu gura căscată datorită schimbării de look. 

”Am vrut o schimbare. S-a întâmplat brusc, m-am dus la salonul prietenei mele, Geanina Ilieș. Le-am spus că vreau să mă tundă până la umeri. Și iată-mă după cinci ani cu părul scurt, cum eram odinioară. Codița mea am donat-o pentru o cauză nobilă”, ne-a spus Roxana Blagu.

Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Kanye West si Julia Fox jpg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
image
image
image
image
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg