Roxana Ionescu, dată afară de la Meteo

simeon stalpnicul png

Mama Natură nu este credibilă în calitate de prezentatoare a buletinului meteo de la Antena 1, aşa că va fi dată afară! Aceasta este decizia consultanţilor americani pe care postul tv i-a angajat de curând ca să facă ordine printre vedete.

Roxana Ionescu a debutat în televiziune în calitate de asistentă a lui Dan Negru la emisiunea „Ciao, Darwin!", unde şi-a etalat bustul impresionant.

Între timp s-a căsătorit şi s-a mai cuminţit, astfel că şi-a dorit un loc de muncă serios.

Şefii ei de la Antena 1 au transferat-o la buletinul Meteo, însă e clar că nu au avut fler din moment ce consultanţii americani au strâmbat din nas când i-au urmărit prestaţia.

Aceşti specialişti în televiziune susţin că Roxanei nu i se potriveşte formatul cu pricina şi că nu are credibilitate, aşa că au cerut să o mute la o emisiune de divertisment.

Ea îi va preda ştafeta, pe data de 15 ianuarie, colegei sale de trust Denisa Ţicu (Antena 3). Gurile rele susţin că Mama Natură a fost mătrăşită şi din alte motive.

Pentru că nu reţinea textul, producătorilor le-a fost frică să o bage pe Roxana în direct, astfel că se chinuiau cu ea şi câte două ore pentru înregistrări.

Denisa Ţicu, noua prezentatoare de la Meteo Antena 1.

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

Roxana Ionescu: «M-a emoţionat foarte mult Alex»

Roxana: «Lumea îmi spunea că sunt grasă!»

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (1) jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image jpeg
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg
cristina rus accident 2 JPG
daniel onoriu jpg