Roxana Nemeș, dezvăluiri despre scandalul cu Radu Groza: «Trei ani de zile nu am vorbit deloc»

Ultima actualizare:

    Roxana Nemeș a vorbit despre relația cu Radu Groza foto: Arhiva Click!
Roxana Nemeș a vorbit despre relația cu Radu Groza foto: Arhiva Click!

Roxana Nemeș a vorbit despre momentul despărțirii dintre ea și Radu Groza, ruptură care, la momentul respectiv, s-a transformat într-un real scandal. Deși evenimentul a avut loc în urmă cu trei ani, și s-a discutat în trecut pe această temă, Roxana a simțit nevoia să se uite puțin în urmă și să comenteze asupra relației de cinci ani pe care a avut-o cu impresarul.

Vedeta a susținut că nu regretă nici o secundă relația pe care a avut-o, însă, consideră că în scandalul ce a urmat ea a fost cea care a suportat toate „învinuirile”. La momentul respectiv, în urmă cu trei ani, se vehicula faptul că despărțirea dintre cei doi a fost provocată de infidelitățile Roxanei. Aceasta a susținut atunci că relația lor nu mai era una funcțională de ceva vreme și că aceasta ar fi fost adevărata cauză a rupturii. Cert este că în prezent, cei doi au dat uitării trecutul și colaborează în continuare, de dragul vremurilor „bune”.

„Mie îmi place să fiu iubită şi automat să iubesc. Ce m-a deranjat atunci e că a fost un scandal aiurea, noi suntem doi oameni ok. Nu era cazul să ajungem la aşa ceva, dar aşa a fost. Nu din cauza mea, nu din cauza lui, au venit alţii. Eu am fost foarte deschisă cu el. Am fost cinci ani de zile cu Radu. A fost iubire, nu înţelegi, e greu. Nu îmi pare rău de nimic”, a declarat Roxana Nemeş pentru Antena Stars.

Artista a mărturisit că cei doi au făcut pace abia după trei ani în care lucrurile păreau că nu vor găsi o rezolvare. „Mi-am luat viaţa în piept singură. Toată lumea m-a blamat pe mine. Eu am fost foarte puternică. Am avut şi momente mai grele...deloc uşoare. Este foarte important să ajungi să faci pace. Trei ani de zile nu am vorbit deloc. M-a sunat pentru un concert. El este într-o relaţie acum. Nu prea am stat singură. Îmi place să iubesc, să fiu iubită”, a mai povestit Roxana Nemeş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net