Roxana Nemeş nu îl mai vrea pe Radu Groza? Ce îi transmite fostului iubit

Ultima actualizare:

    Roxana Nemeş îşi continuă cariera muzicală după despărţirea de Radu GrozaFOTO: Arhiva personală
Roxana Nemeş îşi continuă cariera muzicală după despărţirea de Radu GrozaFOTO: Arhiva personală

Roxana Nemeş pare mai hotărâtă ca niciodată să încheie orice legătură cu fostul ei iubit, Radu Groza. După ce cu o seară în urmă, impresarul a declarat la o emisiune televizată că o aşteaptă acasă, aceasta i-a transmis un mesaj nu tocmai îmbucurător pentru el.

Blonda a ales să îi răspundă lui Radu Groza, după ce acesta a spus în repetate rânduri că l-a înşelat. Ea a scris un mesaj pe contul personal de Facebook, în care îi anunţă pe fanii virtuali că nu va renunţa la cariera muzicală, ba chiar îi mulţumeşte lui Radu pentru colaborare, semn că lucrurile dintre cei doi nu vor mai fi la fel ca înainte.

''Dragii mei, vă mulţumesc pentru telefoanele şi mesajele de susţinere şi apreciere. Aş fi dorit să ne punem lucrurile în ordine, atât pe plan profesional cât şi personal, în linişte, cu calm şi înţelepciune şi nu cu scandal, pentru că prin acest mod sigur nu vom ajunge la nici un rezultat favorabil nouă. Va anunţ că Brandul Roxana Nemeş există în continuare, iar eu că artista îmi voi continuă activitatea! În următoarele două săptămâni, începe turneul Mix Music, unde abia aştept să mă întâlnesc cu voi, fanii mei! Viaţa mea privată mă priveşte doar pe mine. Dacă am procedat bine sau nu, lăsaţi-l pe Dumnezeu să mă judece iar pe voi vă rog să-mi respectaţi alegerile. Îi mulţumesc lui Radu Groza pentru colaborare şi salut cu mult respect familia lui. Vă mulţumesc tuturor şi vă Iubesc!'' a fost mesajul blondei, de pe reţeaua de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net