Roxana Nemeș, sexy în noul videoclip. Cine este bărbatul care i-a fost iubit de ocazie

image
Roxana Nemeș, superbă în videoclipul "Bine cu tine"

Roxana Nemeș este extrem de senzuală în cel mai nou videoclip al ei, intitulat „Bine cu tine”, pe care l-a lansat de curând. În clip apare alături de un bărbat de care este îndrăgostită, iar acesta este nimeni altul decât hairstyilistul ei.

Anul acesta a fost cel al realizărilor profesionale pentru Roxana Nemeș. A bifat un post de prezentator al unei rubrici din cadrul emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, și-a lansat propriul canal de Youtube, iar acum este pe val cu cel mai recent videoclip. Frumoasa cântăreață a lansat piesa ”Bine cu tine”, care beneficiază de un clip de imagine extrem de îndrăzneț, în comparație cu cele realizate până acum în cariera ei. Îmbrăcată super sexy, într-o ținută care îi pune în evidență silueta perfectă, și cu o coafură ”wild”, Roxana prezintă în versuri o poveste de dragoste imposibilă.

Nu apare singură, ci face cuplu cu un bărbat cu care, la final, se împacă. Acesta este nimeni altul decât hair-stylistul ei,  Florin Anghel, de la un luxos salon din Nordul Bucureștiului, care a avut dublu rol: a avut grijă ca Roxana să aibă o coafură impecabilă în materialul video, dar a ocupat și postul de partener și actor de ocazie în materialul video.

image
Roxana Nemeș, alături de hair stylist-ul ei, Florin Anghel

”Am muncit mult, am filmat cu tot sufletul și sper să aibă succes această piesă. Am avut o echipă întreagă în spate, care s-a ocupat ca lucrurile să iasă impecabil, iar de coafura mea s-a ocupat Florin Anghel, care a avut și un mic rol în videoclipul piesei mele, «Bine cu tine». A, muncit și ne-am și distrat”, a spus Roxana Nemeș pentru Click!

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
roxana dobre si florin salam
cub laurette png
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg