Roxana Vancea, dezamăgită de «bisericuțele» de la Exatlon: «Nimeni nu are coloană vertebrală»

image
Roxana Vancea și-a exprimat nemulțumirile legate de propria echipăFoto: Instagram

Sezonul doi din reality show-ul Exatlon pare că ascunde ciocniri de orgolii mai mari decât sezonul trecut. Din acest motiv, echipa Faimoșilor nu mai este la fel de unită ca la început, lucru observat în jocurile proaste, dar și în interacțiunea dintre coechipieri. Roxana Vancea a observat aceste lucruri și a răbufnit.

Fosta vecină de la "Neatza" a intrat cu poftă de joc în concurs, mai ales că nu a ajuns în Republica Dominicană împreună cu prima tură de concurenți. Chiar și așa, s-a implicat, iar acum a decis să-și spună nemulțumirile legate de propria echipă.

„Problema la noi este că noi nu discutăm toţi. Fetele discută ceva, băieţii discută altceva. Toţi o dau să fie eleganți şi nu se rezolva niciodată. Nimeni nu are coloană vertebrală să spună drept. Niciodată nu facem strategii să fie bine pentru echipă, am început să facem strategii să luăm punctul fiecare. A început să se pună accent pe punct. Nu întrebăm niciodată echipa. Dacă noi stabilim ceva acasă… Spre exemplu, când eu am refuzat să joc, am stabilit că dacă cineva din echipa cealaltă se mai dă lovit în timpul meciului, nu mai jucăm niciunul. Eu am rămas în faţa camerei urlând că nu mai jucăm, în timp ce Ana s-a dus la start”, a spus Roxana Vancea, care nu a ezitat să le arate cu degetul pe Cristina Nedelcu și Ana Georgescu.

Mirel Drăgana a completat: "E o problemă cu strategiile pentru că vorbim ceva şi facem altceva. Sunt două tabere, dar este normal. Sunt fetele cu fetele şi băieţii cu băieţii".

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
Ruxi și cristi mitrea
tudor chirila 2 jpg
politia rutiera 0 jpeg
Vladimir Putin FOTO Getty Images
Dmitri Peskov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda