Roxana Vancea este însărcinată: “Sunt 70% șanse să nasc un băiat”

image
Roxana Vancea este gravidă pentru prima oarăfoto: Instagram

Supriză mare în showbiz! Se înmulțesc graviduțele în timp de pandemie. Roxana Vancea ( 30 de ani) a anunțat că este însărcinată în trei luni și jumătate. După ultima ecografie, Roxana și soțul ei, Dragoș, vor avea un băiețel.

Roxana Vancea și soțul ei, antrenorul de fitness, Dragoș Paiu, și-au dorit foarte mult un copil. Antrenorul de fitness a renunțat la suplimentele pe care le lua zilnic pentru ca Roxana să rămână însărcinată cât mai repede. “Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, a declarat Roxana Vancea, la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Roxana Vancea, însărcinată: "Nu mai am voie să fac abdomene"

Roxana a făcut publică și ultima ecografie, în urma căreia medicul le-a spus că vor avea un băiețel. “După ultima ecografie sunt 70% la șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă ”, a mai declarat viitoarea mămică.

Roxana și Dragoș s-au căsătorit în 2019

Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu pe 19 decembrie 2019. Cununia civilă a fost organizată în mare secret, iar mirilor le-au fost alături doar câteva rude și prietenii apropiați. Dragoș Paiu, cunoscutul antrenor de fitness, mai are un băiețel dintr-o relație anterioară, Milan, în vârstă de trei ani și jumătate. “O să mă ajute soacra, o să am ajutor. Ma interesează să stea cu Milan mai mult. Nu vreau să fie gelos că vine pe lume alt bebeluș. Nu am cumpărat nimic pentru copil. O să iau un pătuț, va sta lângă patul meu. Milan are camera lui, doarme singur”, a mai spus Roxana.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
image png
10  m1 abrams jpg jpeg
Bucuresti furtuna ploaie romania FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg