Roxana Vancea, imagini incendiare cu ea aproape goală pe plajă

simeon stalpnicul png
Vedeta a ajuns la aceste dimensiuni după ce a tras din greu la salăfoto: arhiva personală

De când "doarme" în sala de fitness, Roxana Vancea este din ce în ce mai îndrăzneaţă. Nu este pentru prima dată când fosta vecină de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" pozează în ipostaze incendiare, dar a simţit probabil nevoia să-şi reconfirme că se află într-o formă fizică de zile mari. Focoasa şatenă a fost protagonista unei şedinţe foto ad-hot la malul Dunării, unde a făcut câteva poze, acoperită doar de un slip minuscul.

Face ce face şi Roxana Vancea (27 de ani) le tulbură liniştea domnilor cu imaginile în care apare aproape goală. Aşa s-a întâmplat şi recent când antrenoarea de fitness a făcut publice câteva fotografii în care aproape că şi-a abandonat toate haiele. Îmbrăcată doar cu un slip, Roxana s-a lăsat fotografiată la malul apei în ipostaze de infarct. Şatena tatuată a avut grijă să păstreze şi un dram de mister, aşa că nu a lăsat la vedere chiar tot. Şi-a acoperit sânii cu mâinile, dar şi-a expus cu generozitate posteriorul.

simeon stalpnicul png
Roxana a pozat doar în slipfoto: arhiva personală

Războiul cu kilogramele în plus a fost început de Roxana Vancea în urmă cu mai mulţi ani.  După ce și-a dat demisia de la emisiunea matinală de la Antena 1, în 2013, vedeta și-a făcut un program strict de mers la sală. A dat jos mai mult de 10 kilograme, iar acum face furori cu silueta ei. 

"Fac în fiecare zi sport, mai puțin duminica. După ce termin antrenamentul, plec în mâini de la sală. Am antrenamente destul de grele, cu multe serii și cu multe repetări, până la epuizare. Fac asta de vreo doi ani mai intens. Deja am învățat ce trebuie să fac singură", declara Roxana Vancea pentru Click! Şatena a devenit şi ea antrenoare de fitness, aşa că acum îi ajută  pe alţii să aibă dimensiuni de invidiat.  

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
Alexandru Arșinel și soția lui, Marilena / Foto via Click
enel x statii incarcare masini electrice
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj