Roxana Vancea, probleme cu poliţia în vacanţa din Bali

simeon stalpnicul png
Roxana a povestit o întâmplare petrecută în preajma RevelionuluiFoto: Arhivă personală

Roxana Vancea a avut parte de o aventură de neuitat în vacanţa din Bali, dar nu într-un sens pozitiv. A fost la doar un pas de a fi arestată deoarece nu cunoştea regulile locului şi a încălcat, în mod neintenţionat, una dintre normele respectate cu stricteţe de către cei din acea zonă.

Întâmplarea în urma căreia Roxana a fost aproape de a ajunge în spatele gratiilor a avut loc cu luni în urmă, de Revelion, dar povestea a fost spusă abia în urmă cu câteva zile de această, în cadrul unei emisiuni tv , difuzată la Antena Stars.

Roxana se afla în Bali cu nişte prieteni şi nu ştia că nimănui nu îi este permis să iasă în stardă şi să chefuiască gălăgios. Obişnuită fiind cu atitudinea celor de acasă în astfel de împrejurări, Roxana a ieşit în curtea casei în care era cazată alături de cei apropiaţi şi a schimbat câteva cuvinte cu aceştia, având lumina aprinsă în casă şi muzică de fundal. Nu a trecut mult timp până când poliţiştii le-au bătut la uţă, spunându-le că vor da de belea dacă vor continua să deranjeze liniştea publică.

simeon stalpnicul png
Petrecerea Roxanei a fost întreruptă de poliţişti Foto: Arhivă personală

"Cele mai multe poze sunt făcute de prietena mea şi am mai fost cu încă un cuplu. Fac poze profi. Am stat în doua vile. Opt într-o vilă şi restul pana la 11 în alta. (...) Am prins acolo revelionul lor. Nu ai voie să ieşi din casă, te arestează dacă te prind pe stradă. Ne-au tăiat internetul. Nu aveam voie nimic. Am aprins un bec, eram prin curte şi a venit poliţia imediat", a povestit Roxana Vancea, amuzată de cele întâmplate.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Adelina Pestriţu
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
ioan gyuri pascu 465x390 jpeg
militar decedat alba iulia
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg