Roxana Vancea se alătură echipei „Faimoșilor”! Fosta iubită a lui Dani Oțil merge la „Războinici”

image
Roxana Vancea s-a alăturat echipei „Faimoșilor”

Cele două echipe de concurenți din cadrul competiției sportive Exatlon, „Faimoșii” și „Războinicii”, au avut parte de surprize în ultima perioadă, emisiunea primind noi participanți în timpul ultimelor ediții. Ediția de vineri, 14 septembrie, nu a fost lipsită de astfel de momente, echipele mărindu-se cu încă un mebru, fiecare. Roxana Vancea și Diana Senteș sunt noile conucrente care au intrat în familia „Exatlon”.

Roxana Vancea, antrenor de fitness și fostă asistentă TV, și Diana Senteș, instructor de aerobic și pilates și una dintre fostele iubite ale lui Dani Oțil, sunt cele mai noi concurente de la „Exatlon”. Roxana s-a alăturat echipei „Faimoșilor”, în timp ce Diana a mărit echipa rivalilor, „Războinicii”. Roxana Vancea a intrat sigură pe sine în competiția desfășurată pe plajele din Republica Dominicană, încrezătoare în forma ei fizică, ce o va ajuta să facă față solicitantelor probe ale Exatlonului. Fosta asistentă TV a fost primită cu multe aplauze de către coechipierii săi și a dat și câteva declarații înainte de începerea probelor. Vancea a spus că ca „se hrănește cu provocări” și căeste pregătită să facă parte din echipa „Faimoșilor”, care a primit-o cu brațele deschise.

image
Diana Senteș s-a alăturat echipei „Războinicilor”

„E o provocare pentru mine, iubesc provocările, sunt făcută pentru provocări, mă hrănesc cu provocări. Și știu că o să dau tot ce e mai bun, o să fac o super treabă aici”, a declarat Roxana Vancea.Aceasta a facut „furori” printre participanți încă de la intrarea în competiție, așa cum a remarcat și Lili Sandu, care a declarat în glumă: „Gata, băieții sunt dați pe spate”, a spus Lili râzând.

image
Noile concurente Exatlon

Diana Senteș, fosta iubită a lui Dani Oțil,antrenor de aerobic și pilates, este noua concurentă din echipa „Războinicilor”. „Numele meu este Diana, am 28 de ani. În prezent sunt antrenor într-un club din București. Mi-am dorit foarte mult să ajung la Exatlon”, s-a prezentat aceasta în momentul intrării în competiție.

image
Noile concurente ExatlonFoto: Captură Kanal D
cub florin zamfirescu png
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Robbie Williams Spice Girls
Putin a fost taximetrist FOTO Twitter
Discursul lui Putin a fost transmis pe ecrane gigant în Piața Roșie FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg