Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit. Imagini de la starea civilă

image
Roxana Vancea și Dragoș Paiu și-au spus «DA», în fața ofițerului Stării Civile

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil, la scurt timp de când aceștia și-au anunțat public relația. Cei doi s-au fotografiat pe rețelele de socializare, unde și-au demonstrat iubirea în fața tuturor, spunând «DA», în fața Ofițerului de la Starea Civilă.

Cererea în căsătorie a fost făcută pe 24 noiembrie, iar astăzi, cei doi au decis să-și concretizeze dragostea. Nu au vrut să se afle, astfel că nicio televiziune nu a fost prezentă la marele eveniment. 

image
Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-a căsătorit

Roxana Vancea și Dragoș Paiu (Syko, așa cum este el cunoscut în lumea fitness-ului) s-au căsătorit, iar la frumosul eveniment nu a lipsit nici fiul lui Dragoș, de care Roxana a avut mare grijă și l-a ținut de mână, în timp ce treceau strada.

image
Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-a căsătoritFoto Instagram

Roxana Vancea a purtat o rochie albă, scurtă, și o pereche de pantofi cu toc, pe când iubitul ei a ales un costum negru simplu, accesorizat cu o pereche de teniși. 

„Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat”, a transmis Roxana Vancea în urmă cu ceva timp, pe Instagram.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
negociere banca clienti csalb
Te cunosc de undeva Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg