Roxana Vaşniuc, în tandreţuri cu câştigătorul de la "Vocea României"

simeon stalpnicul png
Roxana Vaşniuc, alături de Ştefan Stan foto: arhiva personală

Nu aduce anul ce aduce ceasul! Roxana Vaşniuc a fost singură tot anul, dar nu se plânge de admiratori. Fosta prezentatoare este curtată şi ultimul eveniment pe care l-a prezentat i-a mai adus un admirator. Este vorba despre Ştefan Stan, primul câştigător de la "Vocea României", în compania căruia s-a fotografiat focoasa blondă în culise.

De când şi-a operat nasul, Roxana Vaşniuc (32 de ani) are şi mai mult succes la bărbaţi. Blonda, care s-a despărţit la începutul anului de tatăl fetiţei ei, Rose Marie, începe uşor-uşor să-şi refacă viaţa amoroasă. Deşi nu a confirmat oficial nicio relaţie, fosta prezentatoare a fost interesată de un inel cu diamant, semn că nu a renunţat la ideea unei căsătorii. Ultimele zile din an o prind pe Roxana Vaşniuc aşa cum nu se poate mai bine.

simeon stalpnicul png
Ştefan şi Roxana s-au hârjonit în culisefoto: arhiva personală

Fericită şi împlinită, căci rinoplastia i-a reuşit, iar rezultatul este uimitor, iar pe plan profesional este solicitată să prezinte diferite evenimente în urma cărora încasează bani frumoşi. La ultimul, Roxana pare că şi-a mai trecut în palmares o cucerire. Focoasa blondă s-a fotografiat alături de Ştefan Stan (39 de ani), primul câştigător al emisiunii concurs "Vocea României" de la Pro Tv şi el de altfel singur. Cu un decolteu adânc, Roxana l-a sărutat tandru pe obraz pe artist şi a petrecut cu el minute în şir în culisele evenimentului pe care l-a prezentat recent. "Sunt prieteni foarte buni şi se înţeleg foarte bine. Nu sunt împreună, dar niciodată să nu spui niciodată! Roxana şi Ştefan se potrivesc! Sunt tineri şi frumoşi", au povestit surse din anturajul celor doi pentru Click! 

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Ion Hristescu png
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
3 paula seling png png
Vladimir Putin la petrecerea din Piața Roșie din Moscova dupa anexarea regiunilor din Ukraina FOTO EPA EFE (3) jpg
taul mare rosia jpeg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png