Roxen, decizie radicală după scandalul cu iubitul bătăuş: «Am fost şantajată şi după ce am depus plângere»

Ultima actualizare:

    Tânăra a simțit că este nevoie să facă niște rectificări și a publicat un mesaj pe rețelele de socializareFoto Arhivă personală
Tânăra a simțit că este nevoie să facă niște rectificări și a publicat un mesaj pe rețelele de socializareFoto Arhivă personală

Săptămâna aceasta, reprezentanta României la Eurovision a fost protagonista unui scandal din cauza iubitului care a lovit-o. Roxen a făcut plângere la poliție și le-a povestit prietenilor virtuali că nu vrea să se împace cu fostul așa cum ar fi apărut în mass media.

Larisa Roxana Giurgiu din Cluj alias Roxen (20 de ani), așa cum este cunoscută în lumea muzicală de la noi, a venit cu ceva clarificări după scandalul de care a avut parte în ultimile săptămâni. Tânăra a simțit că este nevoie să facă niște rectificări și a publicat un mesaj pe rețelele de socializare. "Va mulțumesc tuturor celor care m-ați înțeles, ați fost întotdeauna alături de mine și mi-ați respectat viața personală. Într-adevăr, am trecut printr-un moment neplăcut, din care am învățat foarte multe lucruri. Important este că sunt bine și cred că asta este ceea ce contează în acest moment. Demersurile pe care le-am luat în momentul în care a apărut această problemă în viața mea le-am luat fiind sigură de ceea ce vreau să fac și nu am de gând să dau înapoi. Îmi asum toate deciziile mele, nu am revenit asupra lor și nu voi reveni asupra lor", a scris Roxen.

"Nu îmi doresc împăcare"

Și tot ea a continuat pentru că au apărut tot felul de speculații. "Am văzut zilele acestea tot felul de materiale și articole în presă referitoare la acest subiect, iar multe dintre ele nu au nicio baza reală, din contră. De asemenea, declarații care nu au nimic de-a face cu realitatea. Nu, nu îmi doresc o împăcare cu fostul meu prieten, nu îmi doresc să-mi retrag plângerea pe care am făcut-o în momentul în care am fost șantajată, abuzată emoțional și lovită. Nu aș avea de ce să fac asta, chiar dacă am fost șantajată în continuare, și după depunerea plângerii. Cred că este foarte important că orice persoană care trece printr-un astfel de episod să ia măsuri, să aibă curajul să spună “stop” și să nu se lase doborată de eventuale șantaje sau manipulări. Acestea fiind spuse, ceea ce s-a întâmplat reprezintă strict viața mea privată și nu îmi doresc să mai continui cu acest subiect. Știu foarte bine ce s-a întâmplat, de ce am fost nevoită să depun o plângere și câte dovezi există în acest sens", a mai scris solista.

Citește și

Roxen, bătută cu pumnii și cu mătura de fostul iubit. A obţinut un ordin de restricţie: «Am fost şantajată și abuzată»

Roxen are doar douăzeci de ani, dar va reprezenta România la Eurovision: «Am mari emoții»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net