Roxen va reprezenta România la Eurovision 2021 cu piesa Amnesia. Iată videoclipul oficial


    Roxen va reprezenta România la Eurovision 2021 cu o piesă aleasă de un juriufoto: TVR
Roxen va reprezenta România la Eurovision 2021 cu o piesă aleasă de un juriufoto: TVR

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, va interpreta melodia „Amnesia” pe scena de la Rotterdam, a decis juriul selecţiei naţionale.

Joi, odată cu piesa, a fost lansat şi videoclipul oficial, potrivit unui comunicat transmis de TVR. Despre piesa „Amnesia”, Roxen a declarat: „Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune şi mai puţin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă şi le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu şi trăirile mele se regăsesc în ea”.  

Videoclipul piesei ”Amnesia”, regizat de Bogdan Păun, este centrat pe Roxen şi sentimentele ei, portretizate de mai mulţi dansatori.

TVR a renunțat la show-ul de preselecție

Piesa care va reprezenta România la Eurovision 2021 a fost aleasă în premieră numai de un juriu, fără contribuția publicului. „Decizia organizatorilor de a nu realiza un show este una firească, în condițiile unui început de 2021 marcat de constrângeri bugetare, dar și de regulile de distanțare fizică, impuse de pandemie, televiziunea publică asigurând, astfel, mai multe resurse pentru realizarea show-ului României pe scena concursului internațional”, au explicat oficialii postului public. 

mihai voropchievici 1 jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
FotoJet (11) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png