Ruby a apărut desculță la «Chefi la cuțite». A venit cu celebra ei mamaie la tv

Ultima actualizare:

    Ruby a venit cu mamaie la «Chefi la cuțite»Foto: captură Antena 1
Ruby a venit cu mamaie la «Chefi la cuțite»Foto: captură Antena 1

După aventura din Asia Express, Ruby și iubitul ei, Adrian Robert, și-au încercat norocul și la "Chefi la cuțite", în sezonul dedicat familiilor. Nu singuri, ci alături de pici, tour manager-ul solistei, dar și de mamaie Gherghina, femeia care a crescut-o pe Ruby și care o răsfață și acum.

Cei patru au făcut două preparate. Ruby nu s-a dezmințit și a gătit cartofi prăjiți cu ouă și salată, în timp ce bunica ei a pregătit un desert care face furori printre toți cei care îl gustă: plăcintă cu brânză.

Concursul și emoțiile au acaparat-o atât de tare pe Rubina, încât a renunțat la încălțări și a apărut desculță la momentul jurizării. Numai Cătălin Scărlătescu nu a fost convins de talentele lor în ale bucătăriei, căci Florin Dumitrescu și Sorin Bontea le-au dat câte un vot de încredere.

Ruby a apărut desculță la "Chefi la cuțite"
Ruby a apărut desculță la "Chefi la cuțite"

"Mamaie a fost pentru mine și mamă, și tată"

Echipa lui Ruby a plecat acasă cu două cuțite
Echipa lui Ruby a plecat acasă cu două cuțite

Ruby are o relație specială cu mamaie Gherghina. Femeia de 82 de ani a crescut-o de mică și are grijă de ea și acum. Locuiește cu ea și îi gătește toate bunătățile. Nu e de mirare de ce cântăreața are tot respectul și toată dragostea pentru mamaia ei. "O iubesc foarte mult pe mamaia mea! E cea mai tare femeie de pe această planetă. Ne-a crescut pe toți (copii și nepoți) și ne-a făcut oameni. Îmi este mereu aproape, mă ajută în tot ceea ce fac, este un om mai mult decât deosebit! Nu am cuvinte să exprim cât de mult o iubesc", scria Ruby pe blogul ei, în 2016, când a și dus-o pe femeie la club, chiar cu duba de concerte.

”Cu toate că am și părinți, mamaie a fost pentru mine și mamă, și tată, pentru că ea m-a crescut și a făcut-o foarte bine. Nu cred că voi reuși vreodată să îi întorc toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru mine!”, a mai spus Ruby. 

Citește și:

Îl vezi la "Asia Express", dar el face show la circ. Uite-l pe iubitul lui Ruby în arenă!

Ruby s-a trezit cu terasa în flăcări. A dat 200.000 de euro pe o casă cu ghinion!

image
image
image
image
image
image
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png